SUSRET FRIZERA I 9. HUMANITARNA REVIJA FRIZURA U VRGORCU

SUSRET FRIZERA I 9. HUMANITARNA REVIJA FRIZURA U VRGORCU

UDRUŽENJE OBRTNIKA VRGORAC

CEH FRIZERA VRGORAC

UDRUGA DJECE S POSEBNIM POTREBAMA „OSMIJEH“ VRGORAC

 

Zamolba za sudjelovanje u projektu:

SUSRET FRIZERA I 9. HUMANITARNA REVIJA FRIZURA U VRGORCU

08.06.2019. – 09.06.2019.

 

Poštovani,

CEH frizera Vrgorac i ove godine organizira frizersko-humanitarni događaj pod nazivom 9. Hair Smile – Frizure s osmijehom, tradicionalni susret frizera i humanitarna revija modnih frizura koje se ove godine održavaju 8. i 9. lipnja u Vrgorcu i donosi informacije o najnovijim trendovima i tehnikama iz svijeta frizerstva.

Vrgorac ponovno postaje omiljeno središte frizerskih edukacija i prezentacija za frizere iz cijele Hrvatske, a jedinstvena revija u kojoj već tradicionalno sudjeluju članovi Udruge djece s posebnim potrebama „Osmijeh“ iz Vrgorca bit će obogaćena nastupom počasnih gostiju.

Ovogodišnji Hair Smile ima u cilju organizirati niz seminara i kreativnih radionica za djecu i osobe s posebnim potrebama i invaliditetom te za njihove roditelje i skrbnike. Obzirom na različita područja problematike s kojima se osobe s posebnim potrebama i invaliditetom susreću svakoga dana, potrebno je o njima otvoreno razgovarati i pomoći im kako bi lakše savladali prepreke.

Cilj je ovom kampanjom što efektivnije utjecati na široku javnost te iz javnosti usmjeriti poziv na frizersku struku za sudjelovanje u ovom edukativno-humanitarnom projektu sa ciljem jačanja društvenih vrijednosti.

Obzirom na uhodanost i tradicionalnost provođenja projekta Hair Smile već devetu godinu za redom, zadovoljstvo nam je uputiti Vam poziv za sudjelovanje u ovom frizersko-edukativno-humanitarnom projektu.

Ovim povodom pozivamo Vas na sudjelovanje u seminarima i kreativnim radionicama koje će zasigurno pridonijeti boljoj kvaliteti života članovima prisutnih Udruga te na tradicionalnu reviju frizura.

Za sve informacije stojimo Vam na raspolaganju, a obratiti nam se možete putem e-maila miljenko.pervan@gmail.com ili na broj: 091/529-1454.

 

S poštovanjem,

ORGANIZATOR DOGAĐAJA                            

                                                                                                 Miljenko Pervan                            

Podijeli na FB