Poziv na radionice o energetskoj obnovi višestambenih zgrada u organizaciji Fonda za zaštitu okoliša

Poziv na radionice o energetskoj obnovi višestambenih zgrada u organizaciji Fonda za zaštitu okoliša

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u suradnji s Ministarstvom graditeljstva i prostornoga uređenja, Hrvatskom obrtničkom komorom i Hrvatskom gospodarskom komorom organizira niz radionica na temu novog programa energetske obnove višestambenih zgrada.

Slijedom nastavka aktivnosti pružanja tehničke pomoći prema Javnom pozivu 4c2.2, projektni tim za energetsku obnovu višestambenih zgrada Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u suradnji s Ministarstvom graditeljstva i prostornoga uređenja organizira radionice namijenjene upraviteljima zgrada, predstavnicima suvlasnika, ali i potencijalnim izvođačima radova.

Cilj održavanja radionica jest detaljnije upoznati zainteresirane suvlasnike i potencijalne izvođače sa narednim koracima provedbe projekata, a naglasak se planira staviti na pojašnjavanje postupaka nabave, kako bi isti zadovoljili kriterije Javnog poziva i kako bi se izbjegle moguće pogreške. Također, bit će riječi i o osiguravanju kvalitete građevinskih radova.
Radionica će se u organizaciji Hrvatske obrtničke komore održati u

četvrtak, 16. ožujka 2017.
Velika dvorana Hrvatske obrtničke komore, Ilica 49, 10000 Zagreb
s početkom u 11 sati.

U prilogu ovoga e-maila dostavljamo radnu verziju programa radionice koja će se održati u Zagrebu.

Radionice su otvorene za sve zainteresirane, a svoj dolazak je obavezno prijaviti mailom na info@fzoeu.hr (navesti termin/grad) i to najkasnije dan prije održavanja radionice.

Također, radionice će se održati i:
– 13.3. u Osijeku, Županijska komora HGK Osijek, Europske avenije 13, s početkom u 11 sati
– 15.3. u Splitu Županijska komora HGK Split, Trumbićeva obala 4, s početkom u 11 sati.

Podijeli na FB