Poziv na 35. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore

Poziv na 35. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore

s velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na najvažniji godišnji skup ugostitelja i turističkih stručnjaka, koji se ove godine održava u Tuheljskim Toplicama (Terme Tuhelj, Hotel Well) od 26. do 28. studenoga 2023. godine.

Cilj ovog okupljanja je rasprava o trenutnim izazovima u sektoru, razmjena različitih perspektiva i mišljenja ključnih dionika te zajedničko traženje rješenja i modela unapređenja poslovanja hrvatskih ugostitelja i turističkih djelatnika.

Domaćin ovogodišnjeg Kongresa je Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije, a pokrovitelji i partneri događanja su Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske, Krapinsko-zagorska županija i Hrvatska turistička zajednica.

Tijekom Kongresa očekuju vas stručna predavanja i panel rasprave na kojima će predstavnici državnih tijela, stručnjaci i ostali dionici sektora raspravljati o nedostatku kvalificirane radne snage, izazovima zapošljavanja u ugostiteljstvu, novostima u zakonodavstvu i poreznim rasterećenjima, pregledu trenutnog stanja u sektoru te potencijalu gastronomije u stvaranju prepoznatljivog turističkog proizvoda u kontinentalnoj Hrvatskoj.

Osim toga, Kongres će pružiti prostor za komercijalne prezentacije, priliku za razmjenu iskustava među ugostiteljima diljem zemlje te predstavljanje raznovrsnih proizvoda i usluga vezanih za ugostiteljstvo.

Posebno ističemo svečanu dodjelu priznanja ugostiteljima i turističkim djelatnicima koji su se istaknuli svojim radom u struci i doprinijeli komorskom sustavu.

Pridružite nam se i budite dio ovog najbrojnijeg stručnog skupa ugostitelja i turističkih djelatnika. Više informacija o programu i prijavi možete pronaći ovdje.

Podijeli na FB