OMC Svjetsko prvenstvo, Pariz, rujan

OMC Svjetsko prvenstvo, Pariz, rujan

OMC, Svjetska frizerska organizacija, organizira Svjetsko prvenstvo u periodu od 09. do 11.09.2023. u Parizu.

Kako je Hrvatska obrtnička komora uplatila godišnju članarinu, koji je prvi i osnovni preduvjet da zemlja članica tj. natjecatelji iz te zemlje uopće steknu mogućnost prijava, pozivamo sve zainteresirane da iskoristite priliku i prijave se na natjecanje.

Ceh je dugogodišnji član OMC te tim imate mogućnost nastupiti u jednoj od kategorijama, što je i jasno definirano načinom prijave budući da se prilikom prijave natjecatelj mora prijaviti s identifikacijskim kodom čime se potvrđuje članstvo u OMC-u, odnosno osigurana je mogućnost nastupa.

Natjecateljske kategorije su muške i ženske, seniorskog i juniorskog uzrasta, za frizere i kozmetičare. Natjecanje je u individualnim i ekipnim kategorijama.

U slučaju da ste zainteresirani natjecati se, dužni ste sami izvršiti financiranje.

Sva pravila i upute o načinu natjecanja su u prilogu a mogu se naći na i na službenim stranicama www.omchairworld.com.

Pojedina pitanja vezana uz samo natjecanje, kategorije, propozicije i sl. nastojat ćemo u dogovoru s našim internacionalnim sutkinjama odgovoriti i pomoći vam.

Isto tako slobodno se možete obratite našim licenciranim OMC sutkinjama Martini Gregur 091 593 9492 i Lidiji Štokić 091 254 2939.

Prijave počinju  01.07 i traju do 10.07.2023.

Ukoliko se želite natjecati morate izvršiti prijavu u navedenom roku putem on line obrasca koji će biti objavljen na strancima OMCa, vrlo vjerojatno https://omchairworld.com/hidden-2/

Za detaljnije informacije svakako posjetite službene stranice OMC-a www.omchairworld.com S poštovanjem K.Tomić

Podijeli na FB