Forum Sekcije cvjećara Hrvatske obrtničke komore – 20. ožujka 2024. u Splitu

Forum Sekcije cvjećara Hrvatske obrtničke komore – 20. ožujka 2024. u Splitu

Pozivamo vas na Forum Sekcije cvjećara Hrvatske obrtničke komore (HOK) koji će se održati 20. ožujka 2024. u Splitu, u Dioklecijanovim podrumima, u sklopu 47. Praznika cvijeća, tradicionalne manifestacije koja se ove godine održava pod sloganom „Marulićev cvit – Split“. 

Dan ranije, 19. ožujka, održat će se i Državno prvenstvo cvjećara HOK-a. Pobjednik će predstavljati Hrvatsku na Europskom prvenstvu cvjećara, koje je planirano od 26. do 31. kolovoza 2025. godine u Haagu, Nizozemska.

Forum cvjećara HOK-a platforma je za raspravu o najvažnijim izazovima s kojima se hrvatski cvjećari susreću u svom poslovanju. Kroz dijalog s predstavnicima relevantnih institucija, struke i ostalim dionicima ovog sektora artikulirat će probleme, predstaviti rješenja za unaprjeđivanje svog poslovanje te raspravljati o svim segmentima koji su važni za razvoj struke.

Budući da je praćenje trendova i kontinuirano usavršavanje znanja i vještina važno za uspješno poslovanje, nakon panel rasprave održat će se edukativna prezentacija za cvjećare s istaknutim i međunarodno priznatim stručnjacima, poput Tomasza Maxa Kucynskog, Roberta Bartolena i Benoita Barbina, pod vodstvom Simona Ogrizeka.

PROGRAM DOGAĐANJA

  1. ožujka 2024.

09:00  sati  Državno prvenstvo cvjećara HOK-a

  1. ožujka 2024.

09:00 – 10:00 sati Otvorenje Foruma Sekcije cvjećara HOK-a i panel rasprava  

10:00 sati Edukativne radionice

19:00 sati  Svečano otvorenje 47. Praznika cvijeća

VAŽNO: Svi koji žele sudjelovati na radionici i panel raspravi obavezni su izvršiti prijavu zbog specifičnosti lokacije (Dioklecijanovi podrumi) te osiguranja adekvatnog broja mjesta.

Prijavu za prezentaciju i panel je potrebno dostaviti do 13. ožujka 2024. na e-mail matija.duic@hok.hr  sa sljedećim podacima:

Ime i prezime

Kontakt podaci (mobitel i e-mail)

Podaci o članu* HOK-a, obrt/cvjećarna/tvrtka ili drugo (navesti puni naziv i adresu)

Sudjelovat ću na radionici (da/ne)

Sudjelovat ću na panelu (da/ne)

*Članovi Hrvatske obrtničke komore su obrtnici koji obavljaju obrt na području Republike Hrvatske te fizičke i pravne osobe koje se dobrovoljno učlane.

U slučaju dodatnih pitanja možete se obratiti na e-mail matija.duic@hok.hr i/ili broj: 01/4806 626.

Podijeli na FB