Edukacijska radionica na temu gastro i eno turističkog proizvoda, 06.06.2017., Split

Edukacijska radionica na temu gastro i eno turističkog proizvoda, 06.06.2017., Split

zadovoljstvo nam je najaviti edukacijsku radionicu na temu gastro i eno turističkog proizvoda u Hotelu Park u Splitu, 6.6.2017. Radionica je organizirana u suradnji Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske obrtničke komore.

Radionica će pružiti vrhunski edukativni sadržaj i informacije o svjetskim trendovima u segmentu gastronomije i enologije, uključujući marketing, a namijenjena je prvenstveno chefovima u restoranima, voditeljima ugostiteljskih objekata i sl.

Predavači su chefovi okrunjeni Michelinovim zvjezdicama i vrhunski sommelieri:Lionel Levy, Marco Stabile te ostali.

Broj mjesta je ograničen, odnosno možemo primiti najviše 100 sudionika s područja Dalmacije (od Zadra do Dubrovnika). Prijave ćemo zaprimati do popunjavanja mjesta. U lipnju ćemo održati i radionicu u Opatiji, a na jesen planiramo održati 2 radionice za kontinentalni dio Hrvatske.

Za ovaj termin „prednost“ dajemo ugostiteljima s područja županija od Zadra do Dubrovnika, što nije uvjet ako netko iz drugih dijelova RH namjerava sudjelovati baš na ovoj radionici.

Program radionice:

Split 06.06.2017, hotel „Park“

 

09:30-10:15 „Glava u zvjezdicama“ Chef Lionel Levy, 1 Michelin *, Hotel Dieu Intercontinental, Marseille, Francuska

 

10:15-11:00 „Slastičarstvo u restoranima s Michelinovim zvjezdicama“ Chef slastičar Yoan Dessarzin, Hotel Dieu Intercontinental, Marseille, Francuska

 

11:00-11:30 „Komunikacija, marketing, odnosi s gostima…savršena formula za uspjeh“ Gabriel Vasquez

 

11:30-12:00 Pauza za kavu

 

12:00-12:45 „Jedno jelo-jedno zašto“ Chef Marco Stabile, 1 Michelin *, Ristorante Ora di aria, Firenze, Italija

 

12:45-14:00 „Sljubljivanje hrane i vina/najpoznatije svjetske sorte“Mira Šemić, WSET sommelier, Ljubljana, Slovenija

 

  „Sljubljivanje hrane i vina/hrvatske autohtone sorte“, Mario Meštrović, sommelier, A.S.I.diploma-GOLD certificate

 Način prijave:

Budući da je ograničen broj mjesta, način prijave biti će po principu što ranije prijave, odnosno do popunjavanja mjesta.

Prijavu je potrebno poslati na e-mail cehovi@hok.hr s Vašim imenom i prezimenom, radnim mjestom/funkcijom, nazivom ugostiteljskog objekta, e-mail adresom te web stranicom ako postoji.

U slučaju dodatnih pitanja molimo kontaktirati Krešimir Tomić, tel 4806 631, chovi@hok.hr kresimir.tomic@hok.hr

 

Podijeli na FB