3. Susret frizera i kozmetičara 28. i 29. travnja u Zagrebu

3. Susret frizera i kozmetičara 28. i 29. travnja u Zagrebu

Ceh frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore organizira 3. Susret frizera i kozmetičara, koji će se održati 28. i 29. travnja na Zagrebačkom velesajmu u okviru 2. Zagrebačkog obrtničkog sajma.

U radnom dijelu susreta bit će održana panel rasprava o problematici obrazovanja frizerske i kozmetičke struke, na kojoj se očekuje sudjelovanje predstavnika nadležnih ministarstava i agencija, ravnatelja srednjih strukovnih škola, frizera i kozmetičara te druge zainteresirane javnosti.

U okviru susreta bit će organizirano i 11. Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara, na kojem se očekuje sudjelovanje 70-ak natjecatelja iz Hrvatske i zemalja regije (Slovenija, BIH, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Italija, Mađarska, Austrija). Najbolje plasirani hrvatski natjecatelji bit će kandidirani za nastup na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara, koje će se održati u rujnu u Parizu. Kako je Hrvatska obrtnička komora član Svjetske frizerske organizacije OMC (Organisation Mondial Coiffure), natjecanje će se odvijati po propisima OMC-a, kako bi se postigli međunarodni standardi i omogućilo natjecateljima da se kroz nacionalna natjecanja što bolje pripreme i priviknu za eventualna međunarodna natjecanja.

Prijave za Otvoreno prvenstvo primaju se do 7. travnja na e-mail adresu cehovi@hok.hr ili poštom na adresu: Hrvatska obrtnička komora, Ilica 49/2, p.p. 166, 10 000 Zagreb, s naznakom „za Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara 2017.“

U večernjim satima, u suradnji s Udruženjem obrtnika Grada Zagreba u Kristalnoj dvorani Globus Zagrebačkog velesajma bit će organiziran humanitarni bal.

Drugoga dana susreta u prostorijama Hrvatske obrtničke komore održat će se seminar za frizere u organizaciji tvrtke Schwarzkopf, sponzora susreta, na kojem će biti predstavljeni najnoviji trendovi u šišanju.

Organizator susreta je Hrvatska obrtnička komora, a domaćin Obrtnička komora Zagreb.

Propozicije za natjecatelje možete pronaći u prilogu:01_Propozicije za Drzavno prvenstvo frizera Hrvatske 2017 final

Podijeli na FB