Web prezentacija – Uredba (EU) 2020/1054 za prijevoznike

Web prezentacija – Uredba (EU) 2020/1054 za prijevoznike

Poštovani,

ovim putem vas pozivamo na „Webinar – Uredba (EU) 2020/1054“ koja će se održati u petak, 20. studenog 2020. godine s početkom u 10:00 h.

Ne trebate nigdje putovati već se samo smjestite ispred svog uobičajenog računala sa zvučnicima koje je spojeno na internet (kamera nije obvezna ali mikrofon je poželjan ako se želite uključiti u raspravu). Ako nemate mikrofon, eventualna pitanja ćete moći postavljati pišući preko tipkovnice ili alternativno putem telefona (vidi upute na kraju ovog dopisa).

Za prisustvovanje ovoj web prezentaciji trebate se prvo registrirati putem sljedeće poveznice https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUqdeihqD0jE91eHWjJYg6At36OyZ6bAt5i a kotizacija za prisustvovanje je 100,00 Kn + PDV.

Nakon registracije trebate izvršiti uplatu na IBAN: HR6825000091101018676, Model plaćanja: * 00 – VAŠ OIB *, Opis plaćanja: „Webinar“ a e-poštom ćete primiti potvrdu da je registracija uspješno predana i čeka se autorizacija vaše kotizacije.

U roku od 24h od uplate primit ćete e-poštu s potvrdom vaše registracije i jedinstvenom poveznicom za prisustvovanje ovom Webinaru.

Veselimo se vašem prisustvovanju i očekujemo puno dobrih pitanja 😉.

* U slučaju da niste primili potvrdu o registraciji i jedinstvenu poveznicu za Webinar u roku od 24h od vaše uplate, molimo vas da nas kontaktirate putem sljedeće adrese e-pošte: webinar.uplate@tahograf.hr.

 

 

Upute za instalaciju Zoom aplikacije i priključivanje webinaru

 

Klikom na jedinstvenu poveznicu koju ste primili nakon potvrde registracije, u par minuta ćete instalirati Zoom aplikaciju ili se priključite webinaru putem vašeg web preglednika (ne zaboravite dozvoliti pristup mikrofonu i neobavezno kameri) a zatim ćete se automatski uključiti u Webinar. Administriranje Webinara biti će obavljano s naše strane.

   

Počet ćemo točno u 10:00 sati i nećemo moći nešto ponavljati ili sačekati da se netko uključi – stoga Vas molimo da se uključite na vrijeme i provjerite da li vam sve ispravno funkcionira.

 

Ukoliko do sada niste koristili Zoom, savjetujemo da već po dobivanju ovog maila provjerite da li na vašem računalu rade zvučnici i mikrofon te da li imate mogućnost povezivanja na Zoom cloud (za pomoć se obratite svojoj informatičkoj službi). Ako danas kliknete na poveznicu ući ćete u tzv. „Čekaonicu“ pri čemu možete provjeriti svoju kameru, zvučnike i mikrofon.

 

U slučaju problema sa vašim mikrofonom i zvučnicima koji ne možete riješiti, webinaru se zvučno možete pridružiti i putem telefona.

–          Pridružite se webinaru putem gornje poveznice a zatim za zvučnu komunikaciju odaberite „Switch to Phone Audio“ (kao na slici niže)

 

 

–          Zatim putem telefona ili mobitela nazovite jedan od sljedećih brojeva i pratite glasovne upute ili upute na ekranu svog računala

o   Phone1: +385 1777 6333

o   Phone2: +385 1300 0988

o   Meeting ID: 838 8300 8873

o   Passcode: lozinka webinara

 

 

Srdačan pozdrav | Kind regards | Mit freundlichen Grüßen

 

Vaš Tahograf d.o.o.

Podijeli na FB