Uključite se u projekt “Mjesec hrvatskog turizma”

Uključite se u projekt “Mjesec hrvatskog turizma”

Listopad će ove godine biti “Mjesec hrvatskog turizma” u sklopu čega će se hrvatskim građanima i stranim turistima koji se zateknu u Hrvatskoj omogućiti povoljniji boravak i korištenje turističke ponude i usluga u cijeloj zemlji.

Ovogodišnja turistička sezona, uz sve epidemiološke, ali i druge izazove, višestruko je nadmašila negativna predviđanja s početka godine, a rezultat je zalaganja svih dionika, prije svega obrtnika i gospodarstvenika koji su uložili značajne napore da iznesu sezonu na najbolji način.

S obzirom da turistička sezona još uvijek nije gotova potrebno je uložiti dodatnu energiju, znanje i resurse te osigurati nastavak pozitivnog trenda kakav smo vidjeli u zadnjim mjesecima.

Kako bi se potaknuo domaći turizam i u razdoblju posezone Ministarstvo turizma i sporta i Hrvatska turistička zajednica pokrenuli su projekt „Mjesec hrvatskog turizma“ u trajanju od 1. do 31. listopada, u koji se možete uključiti kao turistički subjekt koji nudi usluge snižene najmanje 35%. Pozivamo vas da proučite Uvjete sudjelovanja u projektu kako bi se što prije i uspješnije prijavili putem službene stranice projekta “Mjesec hrvatskog turizma”.

Prijave ponuda s popustima na web stranici moguće su od 20. rujna 2021. godine.

Više informacija potražite na sljedećoj poveznici: https://www.htz.hr/hr-HR/press/objave-za-medije/mjesec-hrvatskog-turizma

Podijeli na FB