Ugostitelji, iskoristite mogućnost besplatnog korištenja digitalne usluge “Smart service”

Ugostitelji, iskoristite mogućnost besplatnog korištenja digitalne usluge “Smart service”

Poštovani/e, 

još jednom pozivamo ugostitelje da se prijave i iskoriste mogućnost besplatnog korištenja novog digitalnog servisa za naručivanje hrane i pića u probnom periodu do 31. kolovoza 2020.

Hrvatska obrtnička komora prepoznala je potrebe svojih članova te je u suradnji s partnerom ugostiteljima omogućila besplatno korištenje digitalnog servisa za naručivanje hrane i pića u probnom periodu. Svrha ovog projekta je dati podršku poslovanju ugostitelja te olakšati njihov radni proces, osigurati alat koji je dio digitalne ere u kojoj se nalazimo, a gostima pružiti još kvalitetniju uslugu.

Ova aplikacija omogućuje da gosti ponudu vašeg objekta vide na svom mobilnom telefonu te putem aplikacije naruče hranu i piće. Cilj je da naručivanje za gosta bude preglednije, a sama usluga brža i jednostavnija. Aplikacija ne služi izdavanju računa, već isključivo kao kanal primanja narudžbi.

Pristup aplikaciji, kratki video koji korisnika upoznaje s aplikacijom, kao i upute za korištenje, možete pronaći na linku: https://www.hok.hr/pogodnosti/hok-smart-service.

– Što je Smart Service? Višejezičan servis koji omogućuje gostu da uz pomoć smartphone-a na jednostavan način pregleda i naruči hranu i piće za svoj stol.
– Prednosti za goste: višejezičan pregled ponude i događanja, smanjuje se vrijeme čekanja narudžbe, fotografije artikla uz detaljan opis (alergeni, sastav i sl.).
– Prednosti za ugostitelje: ubrzava proces narudžbe, mogućnost oglašavanja specijalnih ponuda i događanja, pregledna statistika narudžbi prometa.
– Kako radi: skeniranjem QR koda gost se spaja na Smart Service bez potrebe za preuzimanjem, instaliranjem i ostavljanjem osobnih podataka.
– Nakon odabira proizvoda i načina plaćanja narudžba stiže na ekran ugostitelja s brojem stola.

Registracija je dostupna na linku: http://muzikaito.hr/smart-service-registracija/.

O uvjetima korištenja možete se obratiti na e-mail adresu cehovi@hok.hr, a za sve upite vezane uz tehnička pitanja o aplikaciji e-mail adresa je podrska@muzikaito.hr.

S poštovanjem,
Odjel za organizaciju rada cehova
Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II, 10002 Zagreb
tel: 01/48 06 666 (centrala)
e-mail: hok@hok.hr

Podijeli na FB