U UDRUŽENJU OBRTNIKA SESVETE ODRŽANA PREDAVANJA O KUĆNIM ELEKTRANAMA

U UDRUŽENJU OBRTNIKA SESVETE ODRŽANA PREDAVANJA O KUĆNIM ELEKTRANAMA

Budući su cijene električne energije u porastu, ljudi su sve više počeli razmišljati o alternativama i obnovljivim izvorima energije. Iz tog razloga je 08.05.2022. u Udruženju obrtnika Sesvete održano predavanje za obrtnike o kućnim elektranama.

Na vrlo specifična pitanja odgovarale su stručne osobe iz tvrtke Energycom, budući da je i svaki dom specifičan kao i položaj kuće, krovišta i sl. Osim navedenih informacija, obrtnici su mogli saznati i odgovore na pitanja koji je postupak realizacije jednog takvog projekta, koji su koraci potrebni, koja dokumentacija te na kraju koliko to sve skupa dugo traje i koliko košta. Svi koji su došli na predavanje su mogli ispuniti anketni obrazac i dobiti informativnu ponudu.

Budući da je predavanje pobudilo veliki interes obrtnika, održano je i drugo predavanje 18.05.2022. a planira se ponovo i na jesen.

Za sve članove Udruženja obrtnika Sesvete koji prihvate ponudu do 30.06.2022. odobren je i popust bez obzira rade li elektranu za kućanstvo, obrt ili oboje.

Predavanje je ocijenjeno izuzetno korisnim te će Udruženje nastaviti sa ovakvom praksom i organizirati slična predavanja i radionice.

Podijeli na FB