Tjedan odmora vrijedan

Tjedan odmora vrijedan

Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica pokrenuli su akciju Tjedan odmora vrijedan, kojom se želi potaknuti domaće goste na putovanja po Hrvatskoj tijekom predsezone tako da im se ponude 50% niže cijene usluga, a s ciljem produživanja trajanja predsezone i stvaranja što boljih turističkih rezultata.  

Hrvatska obrtnička komora podržava ovu akciju i poziva sve zainteresirane da se registriraju, ponude svoje proizvode i usluge, unaprijede i poboljšaju vlastito poslovanje te pridonesu produženju predsezone i turističkim rezultatima. 

Akcija predviđa mogućnost uključivanja svih subjekata koji sudjeluju u turističkoj ponudi: hotelske kuće, privatni iznajmljivači, restorani, parkovi prirode i nacionalni parkovi, muzeji, galerije ponuditelji aktivnog odmora, prijevoznici i dr., tako da se prijave putem internetske stranice www.tjedanodmoravrijedan.hr te u predviđenom roku trajanja akcije, prilagode cijene usluga u skladu s uvjetima ove promotivne akcije, odnosno da nude unaprijed definirane usluge, proizvode i sl. za 50% nižu cijenu.

Od 17. veljače 2020. svi zainteresirani moći će se registrirati putem internetske stranice, besplatno unijeti ponudu i u periodu od 10. do 19. travnja prilagoditi cijene sukladno uvjetima Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice.

Nakon besplatne registracije, sadržaj ponude moći će se mijenjati do 1. travnja, a nakon tog roka sve objavljene će ponude biti zaključane, ali će se moći označiti ponudu prodanom.

Sljedeći „krug“ akcije bit će najavljen naknadno, a predviđa se da će se održati tijekom listopada/studenog. 

Tijekom ožujka krenut će velika nacionalna promotivna kampanja kojom će se pozvati domaće goste da iskoriste pogodnosti koje im Tjedan odmora vrijedan nudi. 

Na stranici https://tjedanodmoravrijedan.hr/B2B/ naći ćete sve relevantne informacije: kako sudjelovati, koji su opći uvjeti sudjelovanja u projektu „Tjedan odmora vrijedan”, česta pitanja i kategorije usluga i proizvoda koje ulaze u projekt.

 

Podijeli na FB