Tjedan odmora vrijedan, 16. – 25. listopada 2020. godine

Tjedan odmora vrijedan, 16. – 25. listopada 2020. godine

ovim putem vas pozivamo da se uključite u projekt „Tjedan odmora vrijedan“ koji su pokrenuli Ministarstvo turizma i sporta i Hrvatska turistička zajednica, a kojim se želi potaknuti domaće goste na putovanja po Hrvatskoj tijekom postsezone u tjednu od 16. do 25. listopada 2020. godine.

Cilj akcije jest potaknuti domaću potrošnju, a kao i u sličnim akcijama, svi zainteresirani koji se odluče prijaviti, trebali bi ponuditi povoljnije cijene na dio svojih turističkih proizvoda i usluga za građane Hrvatske u tom tjednu.

U ime organizatora, molimo vas da se uključite kako bi projekt dao što bolje rezultate na zadovoljstvo svih dionika.

Isto tako, svim zainteresiranima, akcija je idealna prilika za promociju i pozicioniranje sebe kao prvog izbora na vašem lokalitetu.

Napominjemo da je otvorena web stranica na kojoj se može izvršiti prijava svih ponuda, a zainteresirani subjekti mogu se prijavljivati do 1. listopada 2020. godine na web stranici https://www.tjedanodmoravrijedan.hr/B2B/ te prilagoditi cijene i ponude sukladno uvjetima Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice.

 

Organizatori će ovaj projekt te sve dionike reklamirati i promovirati na nacionalnoj razini koristeći sve medije, socijalne mreže, TV i radio spotove, billboarde i slično:Tjedan odmora vrijedan 07.09.2020_ (002)

Podijeli na FB