Svjetsko prvenstvo frizera i kozmetičara Pariz, 14-16.09., program puta, način financiranja, poziv natjecateljima

Svjetsko prvenstvo frizera i kozmetičara Pariz, 14-16.09., program puta, način financiranja, poziv natjecateljima

Predmet: Poziv natjecateljima za nastup na OMC Svjetskom prvenstvu, Pariz, 14. do 16.09.2019.

Plan puta i mogućnost organiziranog odlaska u Pariz  

 

Poštovani,

 

Ceh frizera i kozmetičara HOK-a, kao punopravni član Svjetske frizerske organizacije OMC, ovim putem poziva natjecatelje da iskažu interes o nastupu na Svjetskom prvenstvu frizera u organizaciji OMC-a koje se održava u Parizu od 14. do 16. rujna 2019. godine.

Informacije o programu događanja, natjecateljske kategorije u kojima je moguće nastupiti, iznose kotizacija te druge relevantne informacije o natjecanju naći ćete u priloženim dokumentima. Također, više informacija o natjecanju možete pronaći i slijedom na link – službene internetske stranicama OMC-a https://www.omchairworld.com i https://omchairworld.com/index.php/worldcup/competition-info

Ceh frizera i kozmetičara na nedavno održanoj sjednici donio je odluku da se ove godine, kao priprema za odlazak na Svjetsko prvenstvo, ne radi izlučno natjecanje, već se daje mogućnost svim potencijalnim natjecateljima da se prijave te time steknu pravo nastupa.

Natjecatelju koji se odluči nastupiti na ovom natjecanju, Hrvatska obrtnička komora pokrit će iznos troška jedne individualne kategorije (u iznosu od $450). U slučaju da se natjecatelj želi natjecati u kombiniranoj kategoriji, sam natjecatelj financira razliku za tu kategoriju. Također, natjecatelj pokriva troškove smještaja i druge organizacijske troškove oko natjecanja prema odluci natjecatelja (lutka, model, pripreme, repromaterijal i sl.)

Detaljan program puta možete dobiti u Udruženju. Kod popunjavanja mjesta u autobusu prioritet imaju natjecatelji, dok će ostali sudionici biti potvrđivani sukladno datumu prijave.

Cijena aranžmana iznosi 1,820 kn po osobi (iznos je na bazi 45 prijavljenih).

Napomena: aranžman uključuje smještaj i stručnog pratitelja.

Hrvatska obrtnička komora organizira prijevoz autobusom.

Svi zainteresirani sudionici puta sami financiraju trošak aranžmana.

Molimo tajnike da ovu informaciju proslijede onim potencijalno zainteresiranim frizerima i kozmetičarima koji imaju iskustva u odlasku na slična natjecanja, a radi eventualnog nastupa kao natjecatelji. Odnosno, da provjere sa svojim članovima interes o odlasku na natjecanje samo kao članovi publike.

Potencijalne natjecatelje molimo da nam dostave svoj odgovor do 26.06.2019., radi objedinjavanja prijava te izvršavanja ostalih obveza prema OMC-u. Informacije koje natjecatelj mora dostaviti su:

Ime i prezime, kategorija u kojoj se planira natjecati te iskaz spremnosti financiranja troškova natjecanja, kotizacije i smještaja.

 Ostale koji su za odlazak na OMC zainteresirani kao članovi publike, a temeljem dostavljene ponude i plana puta, molimo da do 26.06.2019. dostave svoje podatke (ime i prezime, naziv obrta) na niže navedeni mail, kako bi u dogovoru s putničkom agencijom riješili plaćanje predujma kao garancije odlaska i rezervacije mjesta u autobusu.   

U slučaju da imate pitanja, nejasnoća ili su vam potrebne informacije oko natjecanja, program puta, molim javite se u HOK, Krešimir Tomić, kresimir.tomic@hok.hr.

Podijeli na FB