Susret frizera i kozmetičara HOK-a i Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara HOK-a 28. travnja

Susret frizera i kozmetičara HOK-a i Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara HOK-a 28. travnja

Objavljujemo nove i konačne informacije o održavanju Susreta frizera i kozmetičara HOK-a, uz napomenu da će se ranije najavljeni seminar održati 28. travnja na Zagrebačkom velesajmu.

I ovim putem pozivamo sve zainteresirane frizere, kozmetičare, zaljubljenike u ljepotu kose i kozmetike, da se odazovu i prisustvuju ovom događanju kao posjetitelj, natjecatelj ili gost.

Program događanja

28.04.2017. – Zagrebački velesajam paviljon 8.

od 09:00 registracija natjecatelja na info pultu
10:00 svečano otvorenje
10:15 do 12:00 panel diskusija na temu „Budućnost obrazovanja za osobne usluge“
12:30 – 17:00 Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara HOK-a
17:30-19:00 COLOR & CUT BUZZ seminar powered by Schwarzkopf professional
20:00 Obrtnički bal – Kristalna dvorana Gastro Globus. Tijekom večere biti će održano i svečano proglašenje pobjednika Otvorenog prvenstva.
I ovim putem ističemo da je sudjelovanje u cjelokupnom programu događanja besplatno.

Za događanja koja su organizirana na Zagrebačkom velesajmu 28.04. nije potrebna prijevremena najava, osim za Humanitarni bal, budući da je cijena večere 300,00 kn, a rezervacije i prodaju karata radi Udruženje obrtnika grada Zagreba.

Proglašenje pobjednika biti će održano za vrijeme Obrtničkog bala, s time da će natjecatelji i modeli također biti pozvani da se pridruže večeri, koju im osigurava organizator. Svi ostali, publika, moći će prisustvovati proglašenju na način da će im biti osiguran dio sale u kojem će moći konzumirati piće, ukoliko to žele, ili kupnjom karte za Obrtnički bal. U svakom slučaju, svi koji će htjeti prati program proglašenja, biti će u mogućnosti prisustvovati proglašenju.

Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara HOK-a

Pravo sudjelovanja na Otvorenom prvenstvu Hrvatske imaju svi zainteresirani. Rok za prijave je 13.04.2017. Propozicije i pravila natjecanja u skladu su s OMC, objavljena na Internet stranicama Hrvatske obrtničke komore.

Sva potrebna dokumentacija koja podrazumijeva: ispunjenu prijavnicu, potpisano dopuštenje za fotografiranje, za juniore dokaz o godinama (kopija osobne iskaznice/putovnice), dokaz o uplati kotizacije, mora biti dostavljena do navedenog datuma.

Prijave za Otvoreno prvenstvo dostaviti na e-mail adresu cehovi@hok.hr ili poštom na adresu: Hrvatska obrtnička komora, Ilica 49/2, p.p. 166, 10 000 Zagreb, s naznakom „za Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara 2017.“

Za edukativni seminar koji će također biti besplatan za sve članove HOK-a „COLOR & CUT BUZZ seminar powered by Schwarzkopf professional“, potrebna je ranija prijava radi izdavanja potvrde/diplome o sudjelovanju, ali i općenite organizacije samog događanja. Prijava će se vršiti također na e-mail cehovi@hok.hr.

Detaljniji program seminara

COLOR & CUT BUZZ seminar

17:00 UVOD + MOOD VIDEO

17:10 Dapling tehnika bojanja (blond) / Caramel Glow tehnika bojanja (blond)

17:30 Tehnika šišanja Beat Icon / Tehnika bojanja Opulent (bakrene)

17:55 Tehnika šišanja Opulent / Tehnika stiliziranja Opulent

18:20 Prezentacija svih modela

18:25 FINAL DEFILE svih modela

Pozivamo vas da pratite objavu novih detalja na našim stranicama www.hok.hr, te također preko Facebook stranice Hrvatske obrtničke komore.

Za sve dodatne upite molimo obratiti se na :

Kontakt : Krešimir Tomić

Adresa: Hrvatska obrtnička komora, p.p. 166, 10 002 Zagreb

Telefon : 01 / 4806 631 / Faks : 01 / 4846 610 / e-mail : cehovi@hok.hr

Podijeli na FB