Što je in, a što out, kako pravilno njegovati i stilizirati kosu, saznajte na 15. izdanju Hairstyle News Festivala!

Što je in, a što out, kako pravilno njegovati i stilizirati kosu, saznajte na 15. izdanju Hairstyle News Festivala!

Ljubav prema kosi, talent i znanje okosnica su Hairstyle News Festivala, najveće frizerske manifestacije u regiji, koji ovu godinu slavi svoj 15. rođendan! Što je in, a što out, kako njegovati i stilizirati kosu, mnogobrojni će posjetitelji saznati od vrhunskih frizerskih stručnjaka iz zemlje i svijeta 7. i 8 travnja 2018. godine u zagrebačkom Plaza Event Centru na Slavonskoj aveniji.

Jubilarni Hairstyle News Festival nastavlja svoju jedinstvenu tradiciju edukacija i razvoja frizerske struke te dovodi u Zagreb svjetske premijere najnovijih frizerskih trendova za proljeće/ljeto 2018. Tim Schwarzkopf Professional: Ivana Oletić, Kristijan Petek, Joško Tafra, Marko Zirdum, Saša Pušenjak, Lidija Štokić, Drago Ivačko i Ivica Putar predstavit će kolekciju REinventing Hair s jedinim ciljem vrhunske transformacije kose. Indola Professional tim na čelu s Andy Smithom, njihovim kreativnim direktorom i globalnim ambasadorom, koji je karijeru započeo u frizerskom salonu svjetske frizerske ikone Vidal Sassoon u Londonu, predstavit će svježu, inspirativnu Smart Street Style kolekciju.

Avangardnu Keune – Beyond True Beauty kolekciju naziva Lost in Perfection, posvećenu umjetničkom izražavanju u kojem ne postoje granice, predstavit će Ilham Mestour, Global Creative Artistic Director i Marriet Gakes, Global Color Director za Keune Haircosmetics s timom. Mestour je poznata frizerska stilistica, specijalizirana za visokopozicionirane modne kampanje i revije. Dvije interesantne i dijametralno suprotne kolekcije predstavit će Subrina Professional tim na čelu sa Sanjom Karasman, Borisom Draganom i Rokom Klemenčičem. Njihova kolekcija Divine inspirirana je iskonskom, klasičnom ljepotom žene, a Human+ donosi futurističke motive u kosi.

Mič Styling tim koji nastupa za Paul Mitchell predstavit će kolekciju Filler koja donosi mekše linije i bojanje s free hand tehnikama i prirodnim nijansama. Stevo Hair Academy tim predstavlja dvije kolekcije, Identity posvećenu osobnostima i Punk Couture posvećenu punk modi u kosi. ZGAT Academy, vrhunski tim edukatora koji je izišao iz domaćih okvira te nastupa i na svjetskim pozornicama, predstavit će svoju najnoviju kolekciju Perception koja spaja nadrealne kompozicije s emocijama romantike, tuge i avanture. Dinamičan Idea Academy tim, posebno vjeran domaćoj publici, predstavit će svoju novu kolekciju Extreme inspiriranu ravnotežom ekstremnosti, brzine života, tehnologijom i ženstvenošću.

Da muško frizerstvo doživljava svoj procvat i zauzima značajnu poziciju u industriji, svjedoče najbolji barberi iliti brice koji su zajednički s Hairstyle News Festivalom povratili stari sjaj brijačnicama. Ove godine trendove u muškom frizerstvu predstavit će barberica Sandra Zajec i barberi Matija Ptić, Marko Šimunović, Marko Stanzl, Krešimir Španić te Siniša Šunjić.

Na pozornicama Hairstyle News Festivala, koji je jedini u regiji u potpunosti posvećen kosi i razvoju frizerske struke, nastupit će i Montibello, Kanso, Mi Hair Academy, Toni Plančić za Salon Premium, Polyboy, Fringe, Cadiveu Professional, Kemon… Uz cjelovitu edukaciju o trendovima i inovacijama u kosi, Festival donosi niz edukacija za razvoj poslovanja. Uz tim vrsnih edukatora o razvoju poslovanja i ove će godine domaćim i regionalnim frizerima Alan Austin-Smith, najutjecajnije ime i svjetski poznati savjetnik za razvoj i širenje poslovanja, iznijeti formulu uspješnog frizerskog salona. Voditeljica Festivala bit će Iva Šulentić, dugogodišnja prijateljica Festivala i istinski fan inspirativnih frizera koji se izdižu iznad prosjeka njegujući svoj talent kontinuiranim širenjem znanja što uvećava motivaciju i produbljuje ljubav prema kosi.

„Kosa je naša inspiracija, a posebno sam ponosan što jubilarni rođendan slavimo zajedno s našim frizerima koji su se u ovih 15 godina razvili u iznimne stručnjake, priznate i na svjetskoj sceni. Svim smo našim frizerskim posjetiteljima pripremili niz poslastica ali i posebnih inovacija koje će se premijerno predstaviti na Festivalu, a mnogobrojne sudionike razveselit ćemo s bogatim sajmom na kojem će se predstaviti noviteti u industriji kao i ponajbolji profesionalni proizvodi za njegu, održavanje i stiliziranje kose.“ izjavio je Denis Vidović, organizator Festivala.

REZERVACIJA ULAZNICA I AKREDITACIJA
Ulaznice je moguće rezervirati na 3 načina.

Kupovinom ulaznica putem elektroničkog obrasca
Ovo je najjednostavniji način, a obrazac je dostupan na službenoj internetskoj stranici festivala Hairstyle News.
Kupovinom ulaznica putem službenih telefonskih brojeva tima Hairstyle Newsa
Pročitajte katalog ili pregledajte program na službenoj stranici Festivala, izaberite svoje seminare i onda nazovite tim Hairstyle Newsa! Članovi tima zabilježit će vašu rezervaciju i poslati vam račun, a mogu vam odgovoriti i na eventualna pitanja.
Radno vrijeme za rezervaciju ulaznica: 9:00–17:00 od ponedjeljka do petka
Kontakt-telefoni: +385 (0)91 764 3016 ili +385 (0)91 764 7953
Kupovinom ulaznica putem elektroničke pošte.
Rezervacije ulaznica primamo i putem elektroničke pošte – svoje upite možete poslati na info@hairstyle-news.hr.

Dobro došli u Zagreb! Dobro nam došli na Hairstyle News!

Informacije o održavanju Festivala možete pratiti na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram te na internetskom portalu www.hairstyle-news.hr. Vidimo se u Zagrebu!

Za vaše poslovne kalendare:

HAIRSTYLE NEWS 2018
7. i 8. 4. 2018. – Plaza Event Centar (nekadašnji Hypo Event Centar), Zagreb
preuzeto sa hairstyle news.hr

Podijeli na FB