Službeno otvoren Crafts Shop

Službeno otvoren Crafts Shop

Zagreb Crafts Shop službeno je otvoren 16. srpnja, u pasažu Obrtničke komore Zagreb, na adresi Ilica 49.  Na svečanom otvorenju prisustvovali su  brojni ugledni uzvanici uz predsjednika Obrtničke komore Zagreb dr.sc. Mirzu Šabića, te druge članove Obrtničke komore Zagreb,  i brojni obrtnici i obrtnice koji su svojim prisustvom podržali otvaranje Crafts Shopa. Naknadno se svečanosti pridružio i gradonačelnik grada Zagreba, Milan Bandić.

Crafts Shop će na jednom mjestu ponuditi unikatne rukotvorine zagrebačkih obrtnika i obrtnika s područja Zagrebačke županije, s ciljem promocije i popularizacije tradicijskih i  umjetničkih obrta. 

Otvaranjem ovog izložbeno prodajnog prostora na atraktivnoj lokaciji u strogom centru grada, obrtnici na jednom mjestu pružaju pregled zanatskih vještina i  umijeća te unikatan dizajn materijala i rukotvorina. Zagreb Crafts Shop trenutno okuplja radove 25 obrtnika iz Zagreba i Zagrebačke županije, a koje možete razgledati svakim radnim danom od 10 do 18 sati i subotom od 10 do 14 sati. Svaki rad izložen u trgovini, odlikuje visoka estetska i kreativna rješenja pa se tako može vidjeti ali i kupiti umjetnički izrađen nakit, unikatne haljine, jedinstvene torbe i novčanike, suvenire s motivima Zagreba, različite cvjetne dekoracije, ručno šivane bilježnice, svijeće, ukrase, kao i druge brojne rukotvorine. 

Među izloženim proizvodima svoje radove izlažu i 2 sesvetskih obrtnika – g. Jelena Mužinić sa ručno izrađenim etno nakitom i g. Sanja Lončarek sa drvenim natikačama sa promjenjivim gornjištem.

Podržavamo otvaranje ovakvog prodajnog prostora i promociju obrtnika i svima želimo puno uspjeha u radu.

Podijeli na FB