Sesvećanka Renata Šviglin treća na Svjetskom prvenstvu u Parizu

Sesvećanka Renata Šviglin treća na Svjetskom prvenstvu u Parizu

Svjetsko prvenstvo frizera i kozmetičara održalo se 17. i 18. rujna u Parizu, gdje su svoje umijeće mogli pokazati najbolji svjetski frizeri, kozmetičari i nail artisti.
I hrvatski natjecatelji imali su mogućnost prijaviti se na Svjetsko prvenstvo ukoliko su sudjelovali i ostvarili iznimne rezultate na Otvorenom prvenstvu frizera i kozmetičara u travnju.
Sesvetska obrtnica Renata Šviglin, vlasnica salona Frenchi sudjelovala je, kao pobjednica Otvorenog prvenstva Hrvatske, u kategoriji dizajna noktiju „Ladies fantasy nails on mannequin hand“, te je među 14 natjecatelja iz cijelog svijeta osvojila odlično treće mjesto.
Pobjeda je tim veća jer su se u toj kategoriji natjecali najbolji svjetski tehničari noktiju koji se pripremaju u velikim timovima sa trenerima uz puno veća sredstva. Kao iskusna natjecateljica i višestruka osvajačica odličja, Renata je pokazala da i mi mali možemo svojim znanjem i umijećem i vještinama konkurirati velikima, a sve to uz financijsku i organizacijsku potporu Udruženja obrtnika Sesvete i Obrtničke komore Zagreb.
Zahvaljujemo Renati na odličnoj promociji i želimo joj i dalje puno uspjeha na budućim natjecanjima.

Podijeli na FB