Sajam interijera „InDizajn“

Sajam interijera „InDizajn“

Sajam interijera „InDizajn“ ove godine održat će se od 6. do 8. listopada u sportskoj dvorani Arena Zagreb. Sajam je nastao 2016. godine kao prirodan slijed dugogodišnje suradnje RTL-a i priznate dizajnerice interijera Mirjane Mikulec, a tijekom proteklih pet izdanja, sajam je posjetilo više od 75 000 ljudi.

U mnogočemu se diferencira od drugih sličnih sajmova u Hrvatskoj i regiji, a neki od tih elemenata su:
• bogata nagradna igra za sve posjetitelje (prošlogodišnji fond nagrada je bio veći od 23K EUR),
• bazar kao posebno dizajniran prostor na kojem okupljaju vodeće hrvatske produkt dizajnere,
• dječji kutak za najmlađe posjetitelje koji omogućuje roditeljima nesmetanu šetnju po sajmu,
• kupoprodajna izložba radova hrvatskih umjetnika,
• kreativne radionice za posjetitelje te
• predavanja arhitekata namijenjena stručnoj javnosti.

Značajni resursi ulažu se u vizualni identitet sajma, a svako idejno rješenje uređenja štanda mora proći odobrenje organizatora kako isti ne bi ugrozio vizualni standard sajma. Također, više od 40% stalnih izlagača prepoznalo je potencijal sajma koji ostvaruju direktne promotivne i financijske koristi od sudjelovanja.

Ovogodišnja ideja organizatora jest okrupniti više malih štandova u jedan veći od cca 60m2 (ili više) i unutar tog otvorenog prostora, bez pregradnih zidova, predstaviti najzanimljivije proizvode naših članova koji djeluju na području izrade namještaja i dekora za dom.

Ako ste zainteresirani, u prilogu možete pronaći kratku prezentaciju projekta i dokumentaciju koju je potrebno ispuniti i dostaviti na ovjeru kako bi se potvrdio zakup odabranog izlagačkog prostora.

Dostavu dokumentacije, ali i sve zahtjeve i upite izlagači mogu uputiti organizatoru pismenim putem na e-mail adresu: info@indizajn.hr.
Sajam:Sajam interijera InDizajn 2023
Obrazac za prijavu:OBRAZAC ZA PRIJAVU SUDJELOVANJA 2023
Opći uvjeti:INDIZAJN SAJAM 2023 – OPĆI UVJETI SUDJELOVANJA

Podijeli na FB