Poziv GRAH FEST

Poziv GRAH FEST

 SUDJELUJ NA “PAKRAC ONLINE GRAHFESTU 2020.”!!!

Zbog epidemioloških mjera otkazana su sva veća događanja pa tako i ovogodišnji Grahfest kao i krčma „Kod veprove glave“ i svi ostali sadržaju u sklopu Sajma slavonski banovac 2020. u Pakracu.

Međutim, vođeni onom starom poslovicom koja kaže da je bolje da propadne selo nego običaji, odlučili smo se nastaviti tradiciju prilagodivši se situaciji. Zato Udruženje obrtnika Pakraca i Lipika na inicijativu i u suradnji s Povijesnim društvom Pakrac-Lipik organizira prvi virtualni „Pakrac online Grahfest 2020.“ Da pojasnimo!

Vrijeme održavanja je 14.11. tijekom cijelog dana, od 8 ujutro do 23 sata.

Sudjelovati mogu svi koji će taj dan s još najmanje jednom osobom (a najbolje s cijelim društvom) stvarno kuhati grah. Kuhate na mjestu koje vi sami odaberete. Znači to može biti u vikendici, u vinogradu, na rivi, u kafiću, u ljetnoj kuhinji, špajzi, garaži, kod kuma, gdje god… UVJET ZA SUDJELOVANJE na „Pakrac online Grahfestu 2020.“ je da na ovaj fejs profil tijekom dana održavanja (14.11.) pošaljete fotografiju (ili više njih) ili video materijal na kojem trebaju biti snimljeni i vidljivi sudionici/članovi ekipe i također treba biti vidljivo da kuhate grah (znači da se vidi grah u kotliću, loncu, kazanu…).

Uz vaše foto/video materijale pošaljite i IME SVOJE EKIPE. Ime si dajete sami, a najkreativnije ime ćemo posebno nagraditi sponzorskom nagradom. Kad smo već kod nagrada, nagraditi ćemo i ovogodišnjeg pobjednika „Online Grahfesta 2020.“ a to će biti ekipa koja skupi najviše lajkova za sve svoje fotografije i(li) videa. Nagradit ćemo i najsmješnije komentare, te ekipu/sudionika najudaljeniju od Pakraca.

Znači, organizirajte si subotu 14.11. za društvo s kojim ćete kuhati grah, zabaviti se, sve to pofotkati ili snimiti i objaviti na našem fejsu…

Time ćete steći prestižni status: SUDIONIK „Pakrac online Grahfest 2020.“

 

 

Sada je na vama da dijelite ovu objavu kako bi je vidio što veći broj ljudi te kako bi na „Pakrac online Grahfestu 2020.“ 14.11. sudjelovalo što više ekipa iz svih kutova svijeta!!!

 

 

Jer kako kaže naš slogan: “Dobar grah daleko se čuje”! …makar i online 😀

 

Lijepi pozdrav,

Davor Lepka

predsjednik Udruženja obrtnika Pakraca i Lipik

098/724-669

Podijeli na FB