Poziv članovima HOK-a za izlaganje na 33. Kongresu ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore

Poziv članovima HOK-a za izlaganje na 33. Kongresu ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore

Nastavno na najavu održavanja 33. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika upućujemo otvoreni poziv za predstavljanje obrtničkih proizvoda i usluga, namirnica i artikala kojim se želi obogatiti koncepcija i program Kongresa.

Time stvaramo priliku za predstavljanje naših članova  da prezentiraju svoje proizvode i usluge brojnim ugostiteljima iz cijele zemlje. 

Biti će osiguran prostor od cca 3 do 5m2 , uključujući 2 do 3 stola, dimenzija 80×80 cm ili 120×45 cm s dvije stolice, električna utičnica (u skladu s mogućnostima) te druge manje usluge ovisno o potrebama. Prostor će izlagaču biti na raspolaganju tijekom cijelog ponedjeljka, 15. studenog te u utorak do cca 12:00 sati. Pripremu će biti moguće napraviti u nedjelju,14. studenog, nakon 17:00 sati te u ponedjeljak do 9:00 sati. Organizator nije odgovoran za gubitak stvari kao niti osiguravanje istih tijekom trajanja Kongresa.

Kako bi svojim članovima – obrtnicima, omogućili da se predstave potencijalnim kupcima, pozivamo sve zainteresirane da nam se povratno jave sa sljedećim informacijama:

  • Naziv obrta i OIB;
  • Ime i prezime vlasnika;
  • Adresa, broj mobitela, e-mail adresa;
  • Kontakt osoba (molim navesti u slučaju da nije vlasnik);
  • Tip/vrsta usluge, proizvoda koje bi željeli prezentirati tijekom Kongresa;
  • Posebni zahtjevi i/ili dodatna napomena.

Budući da je prostor ograničen, svi zainteresirani biti će u mogućnosti prijavit se, no prioritet predstavljanja biti će po principu što ranije prijave.

Molimo da iskaz o interesu javite do 3. studenoga 2021. godine na e-mail cehovi@hok.hr ili na broj telefona 01 48 06 631/623. Kontakt osoba je Krešimir Tomić/Amon Remenar.

S poštovanjem,

Podijeli na FB