Pošte diljem Zagreba otvaraju svoja vrata, a ona u Branimirovoj će raditi i nedjeljom

Pošte diljem Zagreba otvaraju svoja vrata, a ona u Branimirovoj će raditi i nedjeljom

Hrvatska pošta u ponedjeljak, 20. travnja, ponovno će otvoriti 14 poštanskih ureda, od sutra se ponovno uvode radne subote u 12 poštanskih ureda, a poštanski ured u Branimirovoj 4 u Zagrebu radit će i nedjeljom.

Hrvatska pošta je, zbog epidemije koronavirusa, skratila radno vrijeme svih poštanskih ureda, a dio poštanskih ureda bio je privremeno zatvoren.

Već sutra, 18. travnja, ponovno se uvodi radna subota u 12 poštanskih ureda, a poštanski ured 10000 Zagreb (Branimirova 4) radit će i nedjeljom.

Od ponedjeljka, 20. travnja ponovno će se otvoriti 14 privremeno zatvorenih poštanskih ureda.

Svoja vrata od ponedjeljka će ponovno otvoriti poštanski uredi u Zagrebu i to u Zvonimirovoj 38, u Gundulićevoj 8, u Ulici Vile Velebita 6, u Ulici kneza Branimira 119 i na Donjim Sveticama 42.

U Dubrovniku se otvara poštanski ured na Obali Ivana Pavla II 1, u Solinu  u Ulici A.G. Matoša 10) , u Šibeniku u Vukovarskoj 10 i u Zadru na adresi Bleiburških žrtava 18.

Otvaraju se i poštanski uredi Splitu: u Ulici kralja Zvonimira 45, Domovinskog rata 53 i Krležinoj 26.

Poštanski ured u Vinkovcima otvara se u Lapovačkoj ulici 15.

Detaljan pregled radnih vremena poštanskih ureda može se pogledati na internetskim stranicama: https://www.posta.hr/pretrazivanje-postanskih-ureda/263.

Upute o korištenju pretraživača poštanskih ureda dostupne su na: https://www.posta.hr/rad-postanskih-ureda/8282.

Zagreb info

Podijeli na FB