ODRŽANA PREZENTACIJA MJERA AKTIVNE POLITIKE ZAPOŠLJAVANJA U UDRUŽENJU OBRTNIKA SESVETE

ODRŽANA PREZENTACIJA MJERA AKTIVNE POLITIKE ZAPOŠLJAVANJA U UDRUŽENJU OBRTNIKA SESVETE

S ciljem informiranja obrtnika o mjerama aktivne politike zapošljavanja, dana 23.11.2017. u prostorijama Udruženja obrtnika Sesvete održano je predavanje u suradnji sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje-Regionalni ured Zagreb i Ispostava Sesvete.
Nakon uvodnog pozdrava, predsjednik Čihak pozdravio je predavače – g. Ljiljanu Špoljarić-rukovoditeljicu Odsjeka mjera aktivne politike zapošljavanja u regionalnom uredu Zagreb, g. Sanju Krušlin-rukovoditeljicu Odsjeka posredovanja u uredu Zagreb i g. Dražana Dodiga-voditelja ispostave Sesvete. Oni su nam predstavili paket mjera za poticanje zapošljavanja koji različitim financijskim subvencijama i programima obrazovanja i usavršavanja omogućuje i olakšava poslodavcima zapošljavanje novih radnika, dodatnu edukaciju ili očuvanje radnog mjesta.
Tijekom detaljnog i zanimljivog predavanja, potkrijepljenog sa primjerima iz prakse, prisutni su mogli saznati načine kako iskoristiti poticaje koji se nude, kome se mogu dalje obratiti za realizaciju svoje ideje te dobiti odgovore na pitanja i probleme s kojima se susreću.

Podijeli na FB