ODRŽANA KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA SKUPŠTINE UDRUŽENJA OBRTNIKA SESVETE

ODRŽANA KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA SKUPŠTINE UDRUŽENJA OBRTNIKA SESVETE

Za Predsjednika izabran Darko Židak

Nakon provedenih izbora, 21. rujna 2018. godine, održana je konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Sesvete.

Skupština kao najviše tijelo upravljanja Udruženjem, konstituirana je za mandatno razdoblje 2018/2022. g., a čini je 27 izabranih članova, od čega je 8 novih članova.

Jednoglasnom odlukom svih prisutnih članova za predsjednika Udruženja u novom četverogodišnjem razdoblju izabran je gospodin Darko Židak, vlasnik Slastičarnice Martina.

U svom pozdravnom govoru, g. Židak se zahvalio na ukazanom povjerenju koje će se truditi oravdati svojim marljivim i odgovornim radom.

Za dopredsjednike Udruženja izabrani su Martina Čerkez i Željko Lacković.

Skupština je također imenovala Upravni odbor kao svoje izvršno tijelo. Upravni odbor broji 9 članova od kojih 7 njih u svojstvu predsjednika ceha, a 2 člana imenovana su na prijedlog Predsjednika. To su slijedeći članovi:

Goran Glavendekić, Mirko Mađarčević, Martina Čerkez, Renato Tenšek, Željko Lacković, Silvija Ačkar, Davor Glogovec, Darijo Blažinović i Josipa Martinec.

Također je imenovan i Nadzorni odbor od tri člana, kojeg čine:

Sanja Ciković, Damir Kovačić i Jozo Gavran.

Na kraju, Udruženje je zahvalilo dosadašnjem predsjedniku Miroslavu Čihaku kojem je novi predsjednik Darko Židak u znak pažnje i zahvale uručio sat i umjetničku sliku, djelo akademske slikarice Ane Jakić Divković, stalne članice Vugrovečke likovne kolonije, odnosno likovnih susreta.   

 

 

Podijeli na FB