ODRŽANA IZBORNA SJEDNICA SKUPŠTINE KLUBA UMIROVLJENIH OBRTNIKA-UDRUŽENJA OBRTNIKA SESVETE

ODRŽANA IZBORNA SJEDNICA SKUPŠTINE KLUBA UMIROVLJENIH OBRTNIKA-UDRUŽENJA OBRTNIKA SESVETE

1. izborna sjednica Skupštine Kluba umirovljenih obrtnika-Udruženja obrtnika Sesvete, u mandatnom razdoblju 2016.-2018., održana je 29. siječnja 2016. u restoranu Gurman u Soblincu.
Sjednica je započela pod vodstvom predsjednika Kluba g. Drenjančevića. Prije čitanja dnevnog reda pozdravio je nazočne članove Kluba i goste na sjednici: predsjednika Udruženja obrtnika Sesvete g. Čihaka te dopredsjednike g. Tenšeka i g. Židaka.Također je pozdravio drage goste iz Udruženja Jastrebarsko; pročelnicu sekcije umirovljenika gđu Ankicu Torbar i tajnicu Udruženja gđu Moniku Čunko.
Na Skupštini su imenovana Tijela Kluba: Skupština, Upravni odbor, Izvršni odbor te Predsjednik. Za predsjednika Kluba imenovan je Franjo Broz, dosadašnji aktivni član Udruženja obrtnika Sesvete. G. Broz je nakon imenovanja preuzeo daljnje vođenje sjednice te iznio neke planove rada Kluba u idućem dvogodišnjem mandatu.
Tako će Klub usmjeriti svoje djelovanje prema raznim institucijama, ukoliko se ukaže potreba, radi rješavanja raznih problema umirovljenika, omogućiti edukaciju članova preko pohađanja raznih tečajeva te predavanja i seminara, organizirati posjete raznim manifestacijama u našoj zemlji, te kraća putovanja radi druženja i upoznavanja naših kulturnih i prirodnih znamenitosti. Uložiti će dodatni napor za veći angažman članova u radu Kluba. Svi su članovi pozvani da se još više uključe u rad Kluba, dolaze na druženje četvrtkom u 18,00 sati u prostorije Kluba kako bi iznijeli i razradili sve navedene zamisli.
Ukratko je izneseno izvješće o aktivnostima Kluba, kao i financijsko izvješće iz protekle godine.
Nakon izlaganja se nazočnima obratio i predsjednik UO Sesvete Miroslav Čihak, čestitao novoizabranom vodstvu, izrazio zadovoljstvo entuzijazmom i radom članova Kluba i poručio da će Udruženje i u predstojećoj godini biti uz njih, financijski i organizacijski, u skladu s našim smanjenim financijskim mogućnostima. Na samom kraju pozvao je nazočne da se u ugodnoj i pozitivnoj atmosferi nastave družiti uz skromni domjenak, te razmijene neke nove ideje i mišljenja.

Podijeli na FB