ODRŽANA IZBORNA SJEDNICA SKUPŠTINE KLUBA UMIROVLJENIH OBRTNIKA-UDRUŽENJA OBRTNIKA SESVETE

ODRŽANA IZBORNA SJEDNICA SKUPŠTINE KLUBA UMIROVLJENIH OBRTNIKA-UDRUŽENJA OBRTNIKA SESVETE

  1. izborna sjednica Skupštine Kluba umirovljenih obrtnika-Udruženja obrtnika Sesvete, u mandatnom razdoblju 2022.-2024., održana je 08. svibnja 2022. u planinarkom domu „Fazan“. Osim članova Kluba sjednici je nazočio i predsjednik Udruženja obrtnika Sesvete Darko Židak. Na Skupštini su imenovana Tijela Kluba: Skupština, Upravni odbor, Izvršni odbor te Predsjednik. Za predsjednika Kluba ponovo je imenovan g. Franjo Broz.

Svi su članovi pozvani da se još više uključe u rad Kluba te dolaze na druženje četvrtkom u 19,00 sati u prostorije Kluba.

Ukratko je izneseno izvješće o aktivnostima Kluba, kao i financijsko izvješće iz protekle 2 godine, jer je zbog pandemije i rad Kluba bio otežan. Tokom godine pridružilo se još novih članova tako da sada Klub broji 66 članova.

Nakon izlaganja se nazočnima obratio i predsjednik UO Sesvete Darko Židak, čestitao izabranom vodstvu, izrazio zadovoljstvo entuzijazmom i radom članova Kluba i poručio da će Udruženje i u predstojećoj godini biti uz njih, financijski i organizacijski, u skladu s našim financijskim mogućnostima. Na samom kraju pozvao je nazočne da se u ugodnoj i pozitivnoj atmosferi nastave družiti uz domjenak i glazbu, te razmijene neke nove ideje i mišljenja. 

Podijeli na FB