ODRŽANA IZBORNA SJEDNICA SKUPŠTINE KLUBA UMIROVLJENIH OBRTNIKA-UDRUŽENJA OBRTNIKA SESVETE

ODRŽANA IZBORNA SJEDNICA SKUPŠTINE KLUBA UMIROVLJENIH OBRTNIKA-UDRUŽENJA OBRTNIKA SESVETE

  1. Izborna sjednica Skupštine Kluba umirovljenih obrtnika-Udruženja obrtnika Sesvete, u mandatnom razdoblju 2020.-2022., održana je 24. siječnja 2020. u restoranu „Taverna Kraljevec“. Osim članova Kluba sjednici su nazočili: predsjednik Udruženja obrtnika Sesvete Darko Židak, predstavnici jaskanskog Udruženja i Sekcije umirovljenika, predsjednik Stipe Bučar, tajnica Monika Čunko i pročelnica Sekcije Ankica Torbar te bivši predsjednik UO Sesvete Miroslav Čihak. Na Skupštini su imenovana Tijela Kluba: Skupština, Upravni odbor, Izvršni odbor te Predsjednik. Za predsjednika Kluba ponovo je imenovan g. Franjo Broz.

Svi su članovi pozvani da se još više uključe u rad Kluba te dolaze na druženje četvrtkom u 19,00 sati u prostorije Kluba.

Ukratko je izneseno izvješće o aktivnostima Kluba, kao i financijsko izvješće iz protekle godine. Tokom godine pridružilo se još novih članova tako da sada Klub broji 66 članova.

Nakon izlaganja se nazočnima obratio i predsjednik UO Sesvete Darko Židak, čestitao izabranom vodstvu, izrazio zadovoljstvo entuzijazmom i radom članova Kluba i poručio da će Udruženje i u predstojećoj godini biti uz njih, financijski i organizacijski, u skladu s našim financijskim mogućnostima. Na samom kraju pozvao je nazočne da se u ugodnoj i pozitivnoj atmosferi nastave družiti uz skromni domjenak, te razmijene neke nove ideje i mišljenja.

Zahvaljujemo dragim gostima na odazivu te se nadamo daljnjem nastavku sada već tradicije druženja i suradnje!

Podijeli na FB