obavještavamo Vas da Seminari Centra za transfer tehnologije d.o.o. (CTT) u suradnji s Fakultetom strojarstva i brodogradnje

obavještavamo Vas da Seminari Centra za transfer tehnologije d.o.o. (CTT) u suradnji s Fakultetom strojarstva i brodogradnje

 

obavještavamo Vas da Centar za transfer tehnologije d.o.o. (CTT) u suradnji s Fakultetom strojarstva i brodogradnje organizira seminare:

  • Izvođači pripreme za vatrogasne aparate i boce za disanje/ronjenje, koji će se održati 7. prosinca 2021. godine u Plavoj dvorani Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Ivana Lučića 5, 10000 Zagreb. Voditelj seminara je prof.dr.sc. Srećko Švaić. Seminar je dio Programa stručnog usavršavanja za razdoblje od 1.studenog 2021. do 31.prosinca 2022. godine, sukladno članku 58. stavku 2. Zakona o poslovima i djelatnostima prostornog uređenja i gradnje (“Narodne Novine” broj 78/15, 118/18 i 110/19) odobren od strane Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine. Seminar traje ukupno 8 sati, od kojih 2 sata ulazi u regulativu. 
  • Sljedivost i mjerna nesigurnost, koji će se održati 6. i 7. prosinca 2021. godine u istočnoj zgradi Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Ivana Lučića 5, 10000 Zagreb. Voditelj seminara je prof.dr.sc. Davor Zvizdić. 
  • Mjerenje tlaka – Osnove mjerenja i umjeravanja, koji će se održati 15. i 16. prosinca 2021. godine u istočnoj zgradi Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Ivana Lučića 5, 10000 Zagreb. Voditelj seminara je prof.dr.sc. Davor Zvizdić. 

Sve informacije o programu, cijeni, uvjetima plaćanja te pogodnostima mogu se pronaći na web stranici seminara CTT seminari. Broj sudionika je ograničen te je za prisustvovanje na seminarima potrebna online prijava.

Zbog sigurnosti svih sudionika, stručni skupovi će se održavati sukladno zadnjim propisanim epidemiološkim mjerama u trenutku održavanja.

Sukladno tome, sudjelovanje na predavanjima i ostalim aktivnostima u organizaciji Centra za transfer tehnologije d.o.o. bit će moguće samo uz posjedovanje EU digitalne Covid potvrde.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti putem maila: karlo.strunje@fsb.hr i ctt@fsb.hr  

Podijeli na FB