Obavijest_Forum ugostitelja Zagreb 12.11. s izravnim prijenosom iz Hotela Dubrovnik

Obavijest_Forum ugostitelja Zagreb 12.11. s izravnim prijenosom iz Hotela Dubrovnik

 Pozicioniranje zagrebačke ugostiteljske ponude kao izuzetno važan dio zagrebačke turističke priče, javljanje kolega iz cijelog svijeta, zanimljive panel rasprave s relevantnim sugovornicima iz javnog i privatnog sektora i još puno toga na repertoaru je 12. 11. 2020. godine s live prijenosom iz Hotela Dubrovnik – s pogledom na Zagreb, od 9 do 17h.  

Zagreb, 4.11.2020. – Usprkos kompleksnoj pandemijskoj situaciji za sektor, tradicionalni Forum zagrebačkih ugostitelja bit će održan i dobiva novo ruho. Ugostitelji još jednom pokazuju svoju prilagodljivost u novim uvjetima i u virtualnom obliku donose sve novosti iz svijeta ugostiteljstva, komuniciraju svoje zahtjeve i potrebe obzirom na nove pandemijske okolnosti i još jednom pokazuju otvorenost za višesmjernu komunikaciju, prilagodbu i želju za daljnjim gastronomskim i turističkim pozicioniranjem Zagreba.

U dva zanimljiva panela na repertoaru će se naći zanimljive rasprave na temu „Zagreb – gastronomska i turistička metropola budućnosti“ te „Hrvatska i svijet u novim okolnostima – izazovi i nove prilike“. Relevantni sudionici, dijeljenje iskustava iz destinacija diljem Europe i svijeta, kao i zanimljivi zaključci očekuju sudionike koji putem linka mogu izravno pratiti konferenciju. Oba panela dobit će i međunarodnu dimenziju, jer će svoja iskustva s gledateljima podijeliti i međunarodni gosti – uspješni poduzetnici iz ugostiteljstva.

Na Forumu će biti pojašnjen i „Novi zakonodavni okvir na temu ljudskih resursa kao preduvjet razvoja sektora“ koji će biti tema okruglog stola kojeg s nestrpljenjem očekuju poslodavci i posloprimci.

Ususret događanju, predsjednik Udruženja ugostitelja Zagreb, Franz Letica izjavio je: „Izuzetno me veseli što zagrebački ugostitelji još jednom pokazuju moć prilagodbe te nisu odustali od svog tradicionalnog, centralnog događanja koje će ove godine moći online pratiti i kolege izvan Zagreba. Krilatica Foruma – Ugostitelji sa srcem. Zauvijek., jasno govori kako i u najkompleksnijem periodu kada brinemo o zdravlju naših najdražih, zaposlenika, klijenata, ekonomskoj stabilnosti i održivosti, istovremeno želimo doprinijeti gastronomskom i turističkom razvoju naše metropole. Za to nam je potreban sustavan dijalog i razumijevanje svih struktura relevantnih za naš sektor. Komunicirat ćemo naše zahtjeve, prijedloge i strateške odrednice, a zasigurno i ponešto naučiti od uspješnih kolega iz Europe i svijeta.“

Sve novosti kao i link za prijenos uživo dostupni su na službenoj stranici Foruma.

Sve dodatne informacije dostupne su na 091/4121-110 (Nikolina Frklić)

Podijeli na FB