Obavijest o održavanju konferencije i izložbe proizvoda, usluga i inovacija „Poduzetnički odgovor na zdravstvene izazove Zagreb 2021”

Obavijest o održavanju konferencije i izložbe proizvoda, usluga i inovacija „Poduzetnički odgovor na zdravstvene izazove Zagreb 2021”

Ovom prilikom željeli bismo Vas obavijestiti o međunarodnom poslovnom događaju, konferenciji i izložbi proizvoda, opreme i usluga za zaštitu zdravlja i prevenciju bolesti pod nazivom „PODUZETNIČKI ODGOVOR NA ZDRAVSTVENE IZAZOVE ZAGREB 2021”, koji će se održati na Zagrebačkom velesajmu od 27. do 30. rujna 2021. godine.

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske, u organizaciji Europskog centra izvrsnosti potrošača te u suradnji s Uredom Svjetske zdravstvene organizacije u Republici Hrvatskoj.

Cilj konferencije i izložbe proizvoda, usluga i inovacija „Poduzetnički odgovor na zdravstvene izazove Zagreb 2021” je u fokus staviti upravo inovativna poduzetnička rješenja koja imaju potencijal za nova partnerstva i bolje pozicioniranje u budućim (europskim i širim) lancima opskrbe, poticanje još intenzivnije suradnje gospodarstva sa znanstvenom zajednicom na istraživačkim projektima, razmjena najboljih praksi i pripomoć u stvaranju novih poslovnih mogućnosti.

Posebnost ove konferencije je i pridavanje pozornosti ustanovama za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom koje su stvorile novu uslugu ili proizvod od općeg javnog interesa odnosno osmislile program koji olakšava funkcioniranje javno-zdravstvenog sustava.

U sklopu programa održati će se i popratni sadržaji: Medijski natječaj (tematska fotografija & video), Inovacijski natječaj te Modna revija.

Budući da se radi o razvoju već uspostavljenih i mnogostrukih veza naših obrtnika i gospodarstvenika, inovatora, znanstvenika, predstavnika javno zdravstvenih službi i drugih s onima u regiji i drugim zemljama na europskom kontinentu, molimo Vas da o ovoj izložbi obavijestite potencijalno zainteresirane članove.

Više informacija o programskom kao i izložbeno-komercijalnom dijelu dostupno je na web stranici www.healthyandsafe.eu . Sve ostale informacije dostupne su kroz kontakt organizatora KONTAKT – healthyandsafe ili na healthyandsafe.eu@gmail.com

Podijeli na FB