Najava održavanja Susreta frizera i kozmetičara HOK-a i Otvorenog prvenstva frizera i kozmetičara HOK-a

Najava održavanja Susreta frizera i kozmetičara HOK-a i Otvorenog prvenstva frizera i kozmetičara HOK-a

Poštovani,

Ceh frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore organizira Susret frizera i kozmetičara, koji će se održati 28. i 29.travnja 2017. na Zagrebačkom velesajmu paviljon 8. u okviru 2. Zagrebačkog obrtničkog sajma.
U radnom dijelu Susreta biti će održana panel rasprava 28.04. u prijepodnevnim satima o problematici obrazovanja frizerske i kozmetičke struke, na kojoj se očekuje sudjelovanje predstavnika nadležnih ministarstava i agencija, ravnatelja srednjih strukovnih škola, frizera i kozmetičara te druge zainteresirane javnosti.
Isto tako u okviru Susreta 28.04., s početkom u 13:30 sati održati će se Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara HOK-a, na kojem se očekuje sudjelovanje natjecatelja iz Hrvatske i zemalja regije. Najbolje plasirani hrvatski natjecatelji bit će potencijalni kandidirani za nastup na nadolazećem Europskom prvenstvu koje će se održati u rujnu u Parizu, a o čemu će odlučiti Ceh nakon završetka ovog natjecanja. Budući da je Hrvatska obrtnička komora član Svjetske frizerske organizacije OMC (Organisation Mondial Coiffure), natjecanje se odvija po pravilima i uputama OMC-a.

Program/satnica događanja
U sklopu dvodnevne manifestacije, prvog dana 28.04. održati će se Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara HOK-a, panel rasprava na temu „Budućnost obrazovanja za osobne usluge“, humanitarni bal u suradnji s Udruženjem obrtnika Grada Zagreba u Kristalnoj dvorani Globus Zagrebačkog velesajma, kao i svečano proglašenje pobjednika. Drugoga dana, 29.04. u prostorijama Hrvatske obrtničke komore održat će se look&learn seminar za frizere na kojem će biti predstavljeni najnoviji trendovi u šišanju i bojanju.

Program događanja
28.04.2017. – Zagrebački velesajam paviljon 8.
• od 09:00 registracija natjecatelja na info pultu
• 10:00 do 12:00 panel diskusija na temu „Budućnost obrazovanja za osobne usluge“
• 13:30 – 17:00 Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara HOK-a
• 20:00 Obrtnički bal humanitarnog karaktera – Kristalna dvorana Gastro Globus. Tijekom večere biti će održano i svečano proglašenje pobjednika Otvorenog prvenstva.

29.04.2017. – Hrvatska obrtnička komora, Velika dvorana
11:00 COLOR & CUT BUZZ seminar powered by Schwarzkopf professional

U panel raspravi na temu „Budućnost obrazovanja za osobne usluge“ očekujemo učešće predstavnika Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Agencije za strukovno obrazovanje, struke i Hrvatske obrtničke komore.

Mogućnost sudjelovanja u cjelokupnom programu događanja je besplatna. Za događanja koja su organizirana na Zagrebačkom velesajmu 28.04. nije potrebna prijevremena najava, osim za Humanitarni bal, budući da je cijena „stolice“ 300,00 kn, a rezervacije i prodaju karata raditi će Udruženje obrtnika grada Zagreba. Novac prikupljen na večeri biti će doniran za maturante dječjih domova bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Točan program, te detaljnije upute dostaviti će se naknadno.

Za edukativni seminar koji će također biti besplatan za sve članove HOK-a „COLOR & CUT BUZZ seminar powered by Schwarzkopf professional“ potrebna je ranija prijava radi izdavanja potvrde/diplome o sudjelovanju ali i općenite organizacije samog događanja. Prijava će se vršiti također na e-mail cehovi@hok.hr.

Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara HOK-a
Pravo sudjelovanja na Otvorenom prvenstvu Hrvatske imaju svi zainteresirani. Inicijalni rok za prijave je 07.04.2017. Natjecanje je definirano kroz propozicije i pravilima koja su u skladu sa OMC-om, te su dostavljena uz ovaj dopis ali i objavljene na Internet stranicama Hrvatske obrtničke komore.
Do navedenog datuma mora biti dostavljena sva potrebna dokumentacija koja podrazumijeva: ispunjenu prijavnicu, potpisano dopuštenje za fotografiranje, za juniore dokaz o godinama (kopija osobne iskaznice/putovnice), dokaz o uplati kotizacije.
Pripadajući obrasci za natjecanje, kao i cjelokupne propozicije sa pravilima natjecanja dostavljamo u privitku ovog dopisa.
Prijave za Otvoreno prvenstvo primaju se do 7.travnja 2017. na e-mail adresu cehovi@hok.hr ili poštom na adresu: Hrvatska obrtnička komora, Ilica 49/2, p.p. 166, 10 000 Zagreb, s naznakom „za Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara 2017.“

Sve nove informacije, upute, mogućnost rezervacije smještaja, satnicu natjecanja dostavljati ćemo ovisno o saznanjima i definiranju istog. Također pozivamo vas da pratite i objavu novih detalja na našim stranicama www.hok.hr, te također preko Facebook stranice Hrvatske obrtničke komore.
Za sve naknadne upite molimo obratiti se na :
Kontakt : Krešimir Tomić
Adresa: Hrvatska obrtnička komora, p.p. 166, 10 002 Zagreb
Telefon : 01 / 4806 631 / Faks : 01 / 4846 610 / e-mail : cehovi@hok.hr

Podijeli na FB