Najava održavanja izložbe cvijeća „Novi počeci” i besplatne prezentacije za cvjećare u Koprivnici

Najava održavanja izložbe cvijeća „Novi počeci” i besplatne prezentacije za cvjećare u Koprivnici

U ponedjeljak, 27. veljače 2023. godine u 17,00 sati u Muzeju grada Koprivnice, Trg Leandera Brozovića 1, bit će otvorena izložba cvijeća pod nazivom „Novi počeci”.

Organizatori izložbe su Koprivničko-križevačka županija, Grad Koprivnica, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Koprivnica (Sekcija cvjećara), Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Muzej grada Koprivnice.

Sekcija cvjećara Udruženja obrtnika Koprivnica ove godine, nakon nekoliko godina, organizira izložbu cvijeća pod nazivom „Novi počeci” u prostoru Muzeja grada Koprivnice. Dosadašnje izložbe bile su vrlo posjećene, a ove godine je izložba organizirana u suradnji s partnerima i cvjećarima iz cijele Hrvatske.

Izložbu pripremaju koprivnički cvjećari, a završnim pripremama pridružit će se cvjećari s područja cijele Hrvatske – članovi Udruženja obrtnika Rijeka, Udruženja obrtnika Split, Udruženja obrtnika Vinkovci, Udruženja obrtnika Osijek, Udruženja obrtnika Sv. Ivan Zelina i Udruženja obrtnika Petrinja.

Posjetitelji će moći vidjeti kreacije napravljene od cvijeća, a svaki od elemenata predstavlja jednu od tema: zemlja, voda, vatra i sunce.

U okviru izložbe cvijeća, bit će organiziran i Sajam starih zanata kojim će se predstaviti obrtnici iz Koprivničko-križevačke županije, a posjetiteljima će na dan otvorenja izložbe predstaviti stare zanate našega kraja. Sajam će biti moguće posjetiti u prostorima Muzeja grada Koprivnice, u ponedjeljak, 27. veljače od 17,00 do 20,00 sati.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete Muzej grada Koprivnice, izložbu cvijeća „Novi počeci” i Sajam starih zanata na dan otvorenja, u ponedjeljak 27. veljače u 17,00 sati! Također, pozivamo sve zainteresirane cvjećare na besplatnu prezentaciju / edukaciju „Z Pušlekovog vrta” koja će biti održana u ponedjeljak, 27. veljače 2023. godine u prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica u 13,00 sati.

 

 

Podijeli na FB