Mogućnost plasiranja hrvatskih proizvoda u kineskim zabavnim parkovima

Mogućnost plasiranja hrvatskih proizvoda u kineskim zabavnim parkovima

Produkcijska kuća H. Brothers u Kini planira izgraditi nekoliko tematskih zabavnih parkova. Jedan od parkova će biti i u sklopu suradnje inicijative 16+1 te će posjetiteljima omogućiti ugođaj 16 europskih zemalja tijekom njihova posjeta zabavnom parku. Tematski će se tako urediti i dio za Hrvatsku, tzv. Hrvatska ulica.

Stoga traže 20 – 30 hrvatskih tvrtki primarno iz područja uslužnih djelatnosti (restorana), proizvođače rukotvorina i tradicionalnih proizvoda koji su zainteresirani uključiti se u projekt u sklopu mogućnosti prodaje svojih proizvoda u spomenutom zabavnom parku.

Predstavnici produkcijske kuće posjetit će Hrvatsku početkom listopada te će se 10. listopada u 10 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori održati prezentacija njihova projekta.

Ljubazno molimo zainteresirane tvrtke za sudjelovanje na sastanku da se prijave slanjem popunjenog prijavnog obrasca na e-mail adresu jdumicic@hgk.hr, najkasnije do 9. listopada 2017.

Više informacija o mogućnostima suradnje i samoj ideji zabavnog parka možete pronaći u dokumentima na stranici https://www.hgk.hr/predstavljanje-tematskog-kineskog-zabavnog-parka-koji-nudi-mogucnost-plasiranja-hrvatskih-proizvoda-najava gdje se nalazi i prezentacija produkcijske kuće.

Podijeli na FB