Ljetno radno vrijeme upravnih poslova u Policijskoj upravi zagrebačkoj

Ljetno radno vrijeme upravnih poslova u Policijskoj upravi zagrebačkoj

Od 28. lipnja do 3. rujna 2021. godine

Od 28. lipnja do 3. rujna 2021. godine na upravnim poslovima radno vrijeme je od 7 do 14 sati (Petrinjska 30, Heinzelova 98, i u Policijskim postajama  Sesvete, Velika Gorica, Zaprešić, Jastrebarsko, Samobor, Vrbovec, Ivanić-Grad, Dugo Selo i Sv. Ivan Zelina).

Ponedjeljkom je radno vrijeme od 7 do 17.30  u Petrinjskoj 30 (na poslovima prebivališta i osobnih isprava), Heinzelovoj 98 (na poslovima prebivališta, osobnih isprava i vozačkih dozvola) i u Policijskim postajama Sesvete, Velika Gorica, Zaprešić i Samobor.

U II. policijskoj postaji Zagreb (Črnomerec) i VI. policijskoj postaji Zagreb (Novi Zagreb) na poslovima prebivališta i osobnih isprava (samo u redovnom postupku) radno vrijeme sa strankama je radnim danom od 7 do 14 sati (pauza od 10,30 do 11 sati).
 
Radno vrijeme upravnih poslova
 
Zahtjevi za osobnu iskaznicu i putovnicu u žurnom postupku mogu se podnijeti isključivo u Petrinjskoj 30.

Izrađene isprave preuzimaju se na onoj lokaciji na kojoj je podnesen zahtjev.

Upiti za poslove prebivališta/boravišta (za hrvatske državljane), osobnih iskaznica, putovnica, oružja, vozila i vozača: zg.upravni.poslovi@mup.hr

Sve informacije vezane uz obavljanje upravnih poslova mogu se naći na mup.gov.hr

BORAVIŠTE (hrvatski državljani)– zahtjev on line u PDF formatu na zg.upravni.poslovi@mup.hr

Potrebno je: Obrazac 1 – https://mup.gov.hr/  (Građani-Obrasci), preslika osobne iskaznice, izjava stanodavca da je suglasan s prijavom boravišta i osobna iskaznica stanodavca ili ovjereni ugovor o najmu.
 

Preuzeto sa mup.hr

Podijeli na FB