Kamion&Bus Roll Show 10.-11. 9. 2021.

Kamion&Bus Roll Show 10.-11. 9. 2021.

Ovogodišnji Kamion&Bus Roll Show održat će se 10.-11. rujna 2021. na poznatoj lokaciji pored West Gate Shopping Cityja kod Zagreba

Međunarodna izložba gospodarskih vozila, prateće opreme s demonstracijskim vožnjama Kamion&Bus Roll Show 2021. dvanaesta je po redu izložba u organizaciji magazina Kamion&Bus.

Kamion&Bus Roll Show je najveći sajam gospodarskih vozila u Hrvatskoj koji na jednom mjestu okuplja zastupnike i distributere renomiranih brendova kamiona, autobusa, nadogradnji, prikolica i poluprikolica, dostavnih vozila, komunalnih nadogradnji, pneumatika, ulja i maziva, sustava za nadzor voznog parka, rezervnih dijelova i opremu, financiranja, osiguranja i ostale prateće opreme.

12. Kamion&Bus Roll Show će kao i proteklih godina na jednom mjestu okupiti veliki broj izlagača i posjetitelja. To će biti mogućnost da se prvi put na jednom mjestu razgledaju svi noviteti koji su stigli na tržište u protekle dvije godine.

S obzirom na karakter ovog, prvenstveno B2B sajma, i ove godine se očekuju posjetitelji iz djelatnosti cestovnog prijevoza robe, prijevoza putnika, logistike, industrije, javnih poduzeća, lokalne uprave, proizvođača i distributera opreme.

Ulaz je slobodan za sve posjetitelje koji imaju EU digitalnu COVID potvrdu ili negativan PCR ili brzi antigenski test (BAT), sukladno propisanim epidemiološkim mjerama. Brzi antigenski test bit će moguće napraviti na samom ulazu.

IZLAGACI-WEB-LOGICI1-612f981e65e12-612f981e6650d.jpg

Podijeli na FB