Javni poziv za iskaz interesa proizvođača, predstavničkih ureda, generalnih zastupnika ili uvoznika motornih vozila

Javni poziv za iskaz interesa proizvođača, predstavničkih ureda, generalnih zastupnika ili uvoznika motornih vozila

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni poziv za iskaz interesa proizvođača, predstavničkih ureda, generalnih zastupnika ili uvoznika motornih vozila na području Republike Hrvatske u svrhu provedbe mjere sufinanciranja kupnje energetski učinkovitih vozila za fizičke osobe, a koji su zainteresirani da energetski učinkovita vozila koja proizvode, odnosno vozila proizvođača koja zastupaju, budu uključena u provedbu mjere poticanja kupnje energetski učinkovitih vozila i koji će biti uključeni u provedbu aktivnosti u sklopu mjere.

Cilj Poziva je prikupiti bazu energetski učinkovitih vozila i prodajnih mjesta raspoloživih za provođenje mjere u skladu s predviđenim planom i dinamikom provedbe mjere, čime će se omogućiti svim korisnicima sredstava Fonda da pod istim uvjetima ostvare pravo na sufinanciranje kupnje energetski učinkovitog vozila na području Republike Hrvatske.

Zastupnici u sklopu prijave na Poziv prijavljuju vozila koja proizvode odnosno vozila proizvođača kojeg zastupaju te prodajna mjesta na kojima su vozila dostupna za kupnju korisnicima.

Rok za prijavu na ovaj Poziv počinje 26. veljače 2024. godine u 09:00 sati, a završava dana 11. ožujka 2024. godine u 16:00 sati.

Po Pozivu za iskaz interesa izradit će se baza energetski učinkovitih vozila i prodajnih mjesta raspoloživih za provođenje mjere u skladu s predviđenim planom i dinamikom provedbe mjere.

Prijave podnesene na Javne pozive Fonda za iskaz interesa iz prethodnih godina nisu važeće za ovaj Poziv.

Detalje o Pozivu možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.fzoeu.hr/docs/226/Javni%20poziv%20za%20iskaz%20interesa%20-%20EnU%20vozila%202024..pdf

Dodatne informacije o Pozivu mogu se dobiti pozivom na broj telefona: 01/6448-444 ili elektroničkom poštom: pin@fzoeu.hr.

Podijeli na FB