Izdavanje propusnica – dodatno

Izdavanje propusnica – dodatno

 23.03.2020.
“Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Grada Zagreba o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj od 23. ožujka 2020., zabranjuje se napuštanje mjesta prebivališta, odnosno stalnog boravka.
Iz zabrane su isključeni sudionici u opskrbi, zaposleni u bitnim službama, novinari,  građani koji putuju na posao i žurne službe.

Građanima koji trebaju medicinsku skrb propusnicu mogu dobiti od izabranog liječnika obiteljske medicine. Građanima koji iz vitalnih obiteljskih razloga  (briga o djeci i starijima izvan mjesta prebivališta) putuju u drugo mjesto propusnice će se izdavati u Gradskom uredu za mjesnu samoupravu.
Preporuča se građanima da se propusnice izdaju elektronskim putem na temelju zahtjeva upućenih e-poštom, radi izbjegavanja socijalnog kontakta, a da se u stožer civilne zaštite gradske četvrti građani obraćaju osobno samo iznimno. Izdavanje propusnice vršiti će se radnim danom od 9,00 do 15,00 sati
.

Popis lokacija pogledajte OVDJE

Za izdavanje potvrde neophodni su osobni podaci, OIB, uz navođenje razloga odlaska iz mjesta prebivališta, te potpisana izjava kojom se potvrđuje istinitost podataka.”

ZAHTJEV ZA IZDAVANJEM PROPUSNICE I OBRAZAC

ODLUKA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE RH O ZABRANI NAPUŠTANJA MJESTA PREBIVALIŠTA I STALNOG BORAVKA U RH

Podijeli na FB