Iskoristite povoljne uvjete HAMAG BICRO zajma – vec od danas

Iskoristite povoljne uvjete HAMAG BICRO zajma – vec od danas

Hamag-Bicro je 20. rujna 2021. izmijenio  uvjete financijskih instrumenata vezane uz “COVID-19 zajam za obrtna sredstva“, a zainteresirani se mogu prijaviti već od danas. Za prijavu je potrebno prikupiti i pripremiti dokumentaciju, obrazložiti namjenu sredstava, izraditi poslovni plan i poslati zahtjev prema HAMAG-u.

Prepustite sve to nama!

Ukoliko se pravovremeno želite prijaviti za sredstva, tvrtka OSCORP j.d.o.o., kao partner HOK Obrtnik plus, u suradnji s partnerima nudi Vam uslugu prikupljanja i izrade potrebne dokumentacije uz naplatu usluge isključivo ukoliko su sredstva odobrena!

Ukoliko ste zainteresirani, još jednom Vas molimo da nas kontaktirate u što kraćem vremenu kako biste pravovremeno mogli izvršiti sve potrebne poslove! Za sve informacije kontaktirajte nas na telefon 092 375 5301 ili nam putem e-maila:  office@oscorp.hr dostavite Vaše kontakt podatke i detalje Vašeg subjekta te ćemo Vam u najkraćem roku uzvratiti pozivom!

Više o „COVID-19 zajam za obrtna sredstva“

Prema novim uvjetima uvjete financijskih instrumenata “COVID-19 zajam za obrtna sredstva“ određen je maksimalni iznos zajma od 750.000 kuna, a za njega se mogu prijaviti poduzetnici koji su prošle godine imali pad prihoda od najmanje 20%. Za te zajmove poduzetnici se mogu prijaviti do iskorištenja sredstava koja su ograničena, a najkasnije do 31. prosinca 2021. Po našim iskustvima sredstva pripremljena u ovoj inicijativi bit će iskorištena u prva dva do tri tjedna te Vas molimo, ukoliko ste zainteresirani, da reagirate odmah kako biste iskoristili ove iznimne uvjete.

Cilj Financijskog instrumenta je osigurati dodatnu likvidnost obrtima, mikro, malim i srednjim poslovnim subjektima uz smanjenje kamatne stope i smanjenje razine potrebnih sredstava osiguranja. Program je usmjeren na subjekte koji su aktivno poslovali najmanje tri mjeseca u 2019. godini i koji su u 2020. godini ostvari pad prihoda od najmanje 20% u odnosu na 2019. godinu.

HAMAG-BICRO može odobravati zajmove za obrtna sredstva uz sljedeće uvjete:

 • iznos: do 750.000,00 kuna
 • kamatna stopa: 0,25% fiksna za cijeli period otplate zajma
 • rok korištenja: do 6 mjeseci
 • poček: do 12 mjeseci (za rok otplate uključujući poček najmanje 2 godine)
 • rok otplate: do 5 godina uključujući poček
 • instrument osiguranja: zadužnica korisnika zajma

Za što se koriste sredstva?

Sredstva ovih zajmova mogu se koristiti za trajna obrtna sredstva, financiranje tekućih obveza i PDV-a, zadržavanje i povećanje broja zaposlenih, održavanje i poboljšanje likvidnosti poduzetnika, podmirenje obveza prema dobavljačima, poboljšanje kvaliteta usluga.

Prijavitelj osim gore navedenih uvjeta treba zadovoljiti i:

 • Ne biti dulje od 45 dana u zadnjih 6 mjeseci u blokadi
 • Ne biti u stečaju ili predstečaju
 • Moraju imati minimalno 1 zaposlenika na puno radno vrijeme
 • Ne smiju kasniti u plaćanjima drugih kredita/leasinga
 • Ne smiju imati odobren covid – zajam

Detaljne informacije o uvjetima možete pročitati na poveznici HAMAG BICRO – COVID-19 zajam za obrtna sredstva.

Podijeli na FB