Informacija o pripremama za majstorski ispit

Informacija o pripremama za majstorski ispit

Poštovani kandidati,

pripreme za majstorski ispit započinju besplatnim informativnim  radionicama   koje Obrtničko učilište organizira u suradnji  s Obrtničkom komorom Zagreb, a koje će se održati u Obrtničkom učilištu, Ilica 49/1.kat:
– 30.09.2020. (srijeda) u 9:00, 10:00, 17:00 i 18:00 sati
– 01.10.2020. (četvrtak) u 9:00, 10:00, 17:00 i 18:00 sati.

Na uvodnim radionicama ćete dobiti sve važne informacije o provedbi majstorskoga ispita, te o pripremama za polaganje majstorskoga ispita. S obzirom na epidemiološko stanje u Republici Hrvatskoj svoje mjesto u nekom od gore navedenih termina morate rezervirati prijavom na mail:
info@obrtnicko-uciliste.hr ili na broj telefona 01/ 48 26 012.

Pripreme za polaganje majstorskog ispita bit će organizirane tri do četiri puta tjedno u jutarnjim i popodnevnim terminima. U slučaju veće skupine moguća je drugačija organizacija nastave u dogovoru s polaznicima na samom uvodnom predavanju. Predavanja će se osim uživo moći pratiti i na daljinu putem on-line platforme.
Od ove godine je novost da će vam dodatni materijali za ponavljanje i provjeru znanja biti dostupni i na on-line platformi , čime Vaše znanje možete provjeriti te uvježbati ispitna pitanja i zadatke do savršenstva. Osim toga platforma Vam nudi mogućnost dodatne komunikacije s našim nastavnicima u svakom trenutku do samog ispita, koji će prema  Vašim  rezultatima vježbi osigurati ponavljanje onih dijelova koji Vam slabije idu iz  područja   gospodarstva i financija, prava i pravnih propisa te radne pedagogije. Platformom osim predavanja dodatno osiguravamo kvalitetu i individualan pristup svakom polazniku radi što uspješnijeg i za Vas manje stresnog polaganja majstorskog ispita.

Pripreme za polaganje majstorskog ispita podijeljene su  po predmetima  od kojih polaznici mogu upisati jedan ili više:

  1. gospodarstvo i financije, cijena 1.200,00 kn, uključuje 20-25 sati nastave, korištenje platforme s literaturom i interaktivnim pitanjima
  2. pravo i pravni propisi, cijena 1.200,00 kn, uključuje 20-25 sati nastave, korištenje platforme s literaturom i interaktivnim pitanjima 
  3. radna pedagogija, cijena 2.000,00 kn, uključuje 30-35 sati nastave, korištenje platforme s literaturom i interaktivnim pitanjima 
  4. stručna teorija koja se prema zanimanjima dijeli u manje skupine i organizira tako da svaka struka ima predavanja s nastavnikom iz svoje struke, cijena 2.800,00 kn

Neposredno prije termina polaganja ispita organizirana su predavanja po predmetima za ponavljanje. Cijena paketa,  koji uključuje sva 4 predmeta, iznosi 5.400,00 kn, a plaćanje je moguće u 4 jednaka obroka prema računima koje će te dobiti na nastavi ili poštom na Vašu kućnu adresu. Račun može podmiriti i tvrtka ili obrt.

Pripreme za praktični dio ispita nisu uključene, jer ste se za taj dio ispita spremali tijekom stjecanja radnog iskustva.

U  suradnji s nastavnicima puno kvalitetnije i brže naučit  ćete  nastavna  područja  za polaganje teorijskog dijela majstorskoga ispita (pravo, gospodarstvo, radna pedagogija i stručna teorija), kao i za praktični dio radne pedagogije. To Vam štedi vrijeme i energiju.

Srdačno Vas pozivamo i očekujemo na radionicama i pripremama!

Veselimo se Vašem dolasku i druženju!

S poštovanjem,

Vaš tim Obrtničke komore Zagreb i Obrtničkog učilišta 

 

  Prijavnica za pripreme za majstorske ispite (.pdf)

Podijeli na FB