Hairstyle News 2020

Hairstyle News 2020

Poštovani, u susret 17. Međunarodnom frizerskom festivalu – Hairstyle News 2020, šaljemo Vam program seminara i informacije.

Na Hairstyle Newsu 2020 će se održati 2 edukacijska programa za frizere:

Program A – Stručni i poslovni seminari, Velika dvorana. 2 dana subota i nedjelja

Program B – Barbershop Arena, Mala dvorana, 1 dan nedjelja

Na sajmu će se predstaviti i brojni izlagači s više od 150 profesionalnih frizerskih brendova!

U bogatom stručnom programu posebno izdvajamo Okrugli stol u organizaciji Hrvatske obrtničke komore s temom Budućnost obrazovanja frizera.

Obrazovanje frizera – temelj i ulaznica u svijet rada – kako ono danas izgleda i koje su mu perspektive, odgovara li potrebama tržišta rada, kolika je važnost praktične nastave i uloge mentora u tom procesu, teme su to o kojima će se razgovarati na ovom okruglom stolu, a na kojem će sudjelovati predstavnici Hrvatske obrtničke komore, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Agencije za strukovno obrazovanje odraslih te predstavnici gospodarstva i škola.

Najavni katalog s programom svih seminara i ostalih događanja na Festivalu možete prelistati ovdje.

Hairstyle News festival se održava 28. i 29. 3. 2020. godine u Plaza Event Centru u Zagrebu. Lokacija mjesta održavanja https://goo.gl/maps/2LRGUH3s5gym9jJ58

Pojedinačne ulaznice za seminare se mogu kupiti putem online sustava za prodaju ulaznica na ovoj poveznici. Moguće je plaćanje karticama ili po ponudi na R1 račun. Više informacija o načinima kupovine ulaznica možete pronaći ovdje .

Video reportaže s oba festivalska dana prošlogodišnjeg Festivala:

– 1. dan – https://youtu.be/EQmHRTRsiI8

– 2. dan – https://youtu.be/vHte8OC1JzA

 

Podijeli na FB