GAST 2020., 26.-29.02.2020.,Split – pozivnica za obrtnike

GAST 2020., 26.-29.02.2020.,Split – pozivnica za obrtnike

Ove godine, od 26. do 29. veljače u Splitu (Spaladium arena) održava se jubilarni 25. međunarodni sajam GAST 2020.,vodeći regionalni sajam koji okuplja sve najbolje od gastronomije, vinarstva i turizma, kao i tvrtke iz područja ugostiteljstva i opremanja prostora u funkciji turizma. Sajam svake godine bilježi više od 700 izlagača, suizlagača i brandova iz osam europskihzemlja te prosječno 18.000 posjetitelja.

Zbog svoje prirode i značaja kao centralnog mjesta okupljanja ciljane publike, poput vlasnika restorana, hotela i obiteljskih hotela, malih iznajmljivača te ugostiteljskih objekata iz čitave Hrvatske i Dalmacije, sajam GAST 2020. predstavlja idealnu priliku za plasirati nove proizvode, pokazati ono najbolje što imate, osvojiti novi tržišni prostor, pronaći nove partnere i učvrstiti odnose s postojećima. Istodobno, sajam GAST 2020. kvalitetom svojih izložaka i bogatim stručnim programom konferencija i radionica omogućava da budete dio najznačajnijeg, vodećeg gastronomskog i turističkog događaja u Hrvatskoj, da ostvarite svoj poslovni potencijal te sudjelujete u stručno vođenoj medijskoj kampanji.

Stoga, pozivamo Vas da sudjelujete na ovogodišnjem jubilarnom sajmu GAST 2020. i iskoristite cjelokupan sajamski potencijal te na taj način unaprijedite svoje poslovanje.

U prilogu je besplatna ulaznica koju možete isprintati i predočiti na ulazu (uz vizitku) ili se registrirati online.

Datoteke za preuzimanje:
besplatna ulaznicaSD.pdf
vip poslovna ulaznica MAIL novo.pdf

Podijeli na FB