CroAGRO 2020. – Poziv za sudjelovanje na sajmu

CroAGRO 2020. – Poziv za sudjelovanje na sajmu

Poštovani izlagači,

iznimno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas o tijeku priprema za održavanje ovogodišnjeg međunarodnog sajma poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije CroAGRO 2020.

Nakon održanih sajmova Beauty & Hair Expo i Dentex u rujnu, Ambienta & Biam i Zavarivanje u listopadu, Zagrebački velesajam d.o.o. realizirat će i međunarodni sajam knjiga Interliber u studenom, u punom sadržajnom formatu te na razini od 70.000 posjetitelja, sa statusom jedinog live međunarodnog sajma knjiga u Europi.

Sve to razvidno ukazuje na postojanje organizacijske i poslovne opravdanosti održavanja ovogodišnjeg CroAGRO-a, 3. – 6. prosinca, u izlagačkom i programskom sadržaju na razini 2019. godine.   

Naime, uvažavajući složenost epidemioloških uvjeta u Gradu Zagrebu i našoj zemlji, ali jednako tako i neophodnost nastavka tržišne i poslovne aktivnosti u uvjetima pandemije Covid-19, prostorne i produkcijske mogućnosti Zagrebačkog velesajma d.o.o. omogućuju uspješno održavanje međunarodnih sajmova i kongresa u skladu sa svim propisanim mjerama i preporukama za javna okupljanja u vrijeme pandemije Covid-19.

Također, prema sadašnjim epidemiološkim mjerama i preporukama Nacionalnog i Gradskog stožera civilne zaštite za javna okupljanja omogućeno je održavanje sajmova u prostoru Zagrebačkog velesajma d.o.o.

Zahvaljujemo Vam na svim prijedlozima, sugestijama i promišljanjima u cilju uspješne realizacije ovogodišnjeg sajma i ostvarenja poslovnih očekivanja koje ste istaknuli tijekom dosadašnje komunikacije, a slijedom kojih smo prilagodili opcije i način izlagačkog nastupa:

 

 

·      prostor održavanja sajma: paviljoni 6, 8, 8A, 9 i 11A ukupne bruto površine 17.500 m2, s pripadajućim otvorenim prostorom, od čega:

–   uređeni izlagačko-programski prostor: paviljoni 6, 8, 8A i 9 ukupne bruto površine 14.300 m2, s pripadajućim otvorenim prostorom

–   outlet-prodajni prostor bez uređenja za novu i/ili korištenu opremu po akcijskim uvjetima: paviljon 11 ukupne bruto površine 3.200 m2, s pripadajućim otvorenim prostorom

 

·      održavanje sajma:

–   3. – 6. prosinca 2020. – izlagačko-programski sadržaj

–   3. – 11. prosinca 2020. – outlet-prodajni sadržaj

 

·      neto cijene paviljonskog i otvorenog prostora s ukupnim popustima:

–   255,00 kn/m2 – paviljonski izlagačko-programski prostor

–   100,00 kn/m2 – otvoreni izlagačko-programski prostor

–   10,00 kn/m2 dnevno – paviljonski outlet- prodajni prostor

Napomene:

–   otvoreni izlagačko-programski prostor te paviljonski outlet- prodajni prostor mogu koristiti izlagači koji nastupaju u paviljonskom izlagačko-prodajnom prostoru

–   cijene uređenja izlagačkog prostora, elektro i vodnih priključaka te dodatne opreme ostaju na razini prošle godine

–   s obzirom na održavanje sajma u Covid-19 uvjetima, ulaz za posjetitelje bio bi besplatan, uz obveznu registraciju sukladno epidemiološkim mjerama i preporukama

 

 

Za svaki paviljon izradili smo izračun maksimalnog opterećenja s istovremenim brojem posjetitelja u intervalom zadržavanju od dva sata, kao i na dnevnoj razini, koje vam dostavljamo u prilogu, a iz kojih je razvidna mogućnost uspješne realizacije ovog sajamskog projekta.

Dragi izlagači, kako bi pravovremeno i cjelovito mogli pripremiti i zajednički realizirati ovogodišnji sajam CroAGRO, ljubazno molimo da nam do 30. listopada ove godine pošaljete potrebe za prostorom na sajmu u obliku prijava izlaganja, po kojima, ističemo, nemate nikakvih financijskih obveza.

U slučaju da zbog epidemioloških ili drugih opravdanih razloga eventualno nećete biti u mogućnosti izlagati na sajmu, otkazivanje prijava izlaganja moguće je do 21. studenog ove godine.

Unaprijed zahvaljujemo na Vašim prijavama izlaganja te sudjelovanju u ukupnim sadržajima ovog sajma, a za sve dodatne obavijesti, pojašnjenja i prezentacije stojimo Vam na raspolaganju, uz srdačan pozdrav.    

S poštovanjem,

Organizatori sajma CroAGRO 2020.:

Damir Pavlek univ.spec.oec Hrvoje Klekar
   
Voditelj projekta / Project Manager Voditelj prodaje / Sales Manager
Služba za sajmove i događanja / Fairs and Events division  
   
   
   
Zagrebački velesajam d.o.o. / Zagreb Fair Ltd. Gospodarski list d.d.
Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb, Croatia Trg bana J. Jelačića 3, 10000 Zagreb, Croatia
   
tel.: +385 1 6503 429 tel.: +385 1 3843 222
fax: +385 1 6503 107 fax: +385 1 3077 725
e-mail: damir.pavlek@zv.hr e-mail: hrvoje@gospodarski-list.hr
http://www.zv.hr/ http://www.croagro.hr/

 

 

 

Podijeli na FB