BEAUTY FORUM MUNCHEN 2018. g.

BEAUTY FORUM MUNCHEN 2018. g.

Poštovani,

Obavještavamo Vas da Ceh frizera i kozmetičara UOGZ za svoje članove, frizere i kozmetičare, organizira posjet 33. sajmu kozmetike BEAUTY FORUM 2018. u Munchenu u periodu od 27. do 29. listopada 2018.godine.

Detaljan plan puta nalazi se u privitku.

Aranžman uključuje smještaj u hotelu City Hotel München u dvokrevetnim sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom, obilaske prema programu u pratnji pratitelja putovanja, licenciranog turističkog pratitelja na hrvatskom jeziku – vodstvo tijekom cijelog putovanja, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, organizaciju i realizaciju putovanja.

Cijena aranžmana iznosi 1.350,00 kn po osobi ( 2 noćenja s doručkom i stručno vodstvo)

  • doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 550,00 kn.

Ukoliko ste zainteresirani za posjet dvorcima Hochenschwangau i Neuschwanstein, ulaznice i trošak rezervacije iznose 200,00 kn.
Navedeni iznos platiti ćete vodiču na licu mjesta, no prilikom prijave za posjet sajmu stavite naznaku DVORCI radi rezervacije koju treba prethodno izvršiti agencija Mondo travel d.o.o. za posjet dvorcu i takva prijava je obvezujuća.

Prilikom prijave potrebno je navesti: naziv obrta, adresu obrta, OIB, ime i prezime vlasnika     obrta, imena osoba koje putuju, mobitel i e-mail obrta + DVORCI (ako želite posjetiti            navedene dvorce).

Rok za prijavu : 28.09.2018. g. isključivo na e- mail: registar@obrtnici-zagreb.hr                                        

 

S poštovanjem,

Ceh frizera i kozmetičara

 

—————————————————————————————————————-

U skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka, obavještavamo Vas da će podaci koje ćete nam dostaviti kako bi izvršili prijavu biti korišteni samo u svrhu organizacije posjeta sajmu Beauty forum u Munchenu od 27.do 29.10.2018.godine.

Prilikom posjeta sajmu, za potrebe izvještaja na web stranici UOGZ i Obrtničkog lista, biti ćete fotografirani.

 

Podijeli na FB