Forum zagrebačkih ugostitelja

Forum zagrebačkih ugostitelja

Pozivamo vas na Forum zagrebačkih ugostitelja koji ponovno okuplja struku, a održat će se 23. listopada 2024., u hotelu Esplanade.

O gorućim temama u ugostiteljstvu, kao što su pitanje radne snage i formalnog obrazovanja budućih naraštaja za ugostiteljska zanimanja, pričat će se na ovogodišnjem Forumu zagrebačkih ugostitelja koji će se održati 23. listopada 2024., u Esplanade Zagreb Hotelu s početkom u 10 sati.

Forum u organizaciji Udruženja ugostitelja Zagreb i Nezavisne udruge ugostitelja Zagreb doživjet će svoje 16. izdanje te će još jednom postati mjesto susreta ključnih dionika koji će razgovarati o trenutno najvažnijim temama i trendovima u svijetu ugostiteljstva i gastronomije.

Posebnost ovogodišnjeg Foruma zagrebačkih ugostitelja je i dodjela priznanja predstavnicima struke u nekoliko kategorija, a prvi put nagrade će biti dodijeljene ženama u ugostiteljstvu, čime se želi istaknuti njihov doprinos i uspjeh u industriji.

Također, posjetitelji će imati priliku uživati u gastro izložbi te razgledati ponudu proizvoda i usluga raznih dobavljača i distributera. 

Detaljnije informacije o programu, panelistima  https://www.uuzg.hr/forum.

 

U slučaju pitanja i prijava, molimo obratiti se na email ured@zg-ugostitelj.hr ili telefon 01 2360 222

Podijeli na FB