23. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam

23. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam

Poštovani,

obavještavamo Vas da smo napokon dočekali Odluku o popuštanju zabrane organizacije sajamskih manifestacija. Ovim putem dostavljamo pismo namjere s kojim izražavamo želju i spremnost organizacije proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma koji je nažalost bio odgođen u 2020. godini. 

Uputili smo zahtjev Stožeru Civilne zaštite za detaljnije upute i opseg provođenja epidemioloških mjera ali već sada možemo najaviti  održavanje ove sajamske manifestacije na otvorenim površinama Bjelovarskog sajma. 

Budući da je trenutna situacija poboljšana po pitanju broja zaraženih, veće procijepljenosti i preboljelih od virusa Covid 19 i u ostalim susjednim zemljama očekujemo dolazak izlagača i posjetitelja iz  susjednih stranih zemalja.

Želja nam je da održavanjem ove sajamske manifestacije potaknemo bolje gospodarske i ekonomske učinke stoga Vas molimo da razmotrite ovo pismo namjere:Pismo namjere za 23. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam  i povratno javite o zainteresiranosti za sudjelovanjem. 

Povratno ćemo Vas izvijestiti o odazivu kako bi imali više saznanja o konačnoj odluci o prijavi za sudjelovanje.

Ako već sada možete potvrditi zainteresiranost za izlaganjem molimo Vas da nam povratno javite kako bi u ovom kratkom periodu do 11.06.2021. godine kvalitetno popunili sve pozicije na vanjskim površinama. 

Ovu sajamsku manifestaciju planiramo održati u periodu od 11.06. do 13.06.2021. godine. 

Zahvaljujemo Vam na dosadašnjoj suradnji u nadi i želji da ponovno zajedno pokrenemo sajamske manifestacije i vratimo život i poslovanje u potrebne okvire za okupljanja i poslovnu komunikaciju. 

Srdačan pozdrav,            

Bjelovarski sajam d.o.o.

Dr.Ante Starčevića 8, Bjelovar 43000

Sajamski prostor Gudovac

Tel: +385 (0)43 238 840

Fax: +385 (0)43 238 841

Podijeli na FB