25. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije, Križevci 10.-12. studenog 2023.g.

25. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije, Križevci 10.-12. studenog 2023.g.

Sajam će se održati u velikoj Sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca Križevci te u Sportskoj dvorani Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkog i pripadajućim vanjskim prostorima ispred dvorana na ukupno 1.700 m2 unutarnjeg i 2.500 m2 vanjskog prostora.

Odlukom Organizacijskog odbora nositelj tehničke organizacije i financijsko-komercijalnog poslovanja Sajma je Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije.

Obrtnički i gospodarski sajam u Križevcima razvio se u značajnu sajamsku priredbu tako da su na dosadašnjim sajmovima izlagali obrtnici i poduzetnici iz Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te iz 9 hrvatskih županija. U svezi s navedenim, nadamo se da će i Vaši članovi nastupiti na našem sajmu.

Detaljnije informacije mogu se dobiti u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije (Marinela Bašić, tajnica, mob: 099/6097-346, mail: ok.koprivnica@hok.hr).

Ostale informacije možete vidjeti na web stranici Sajma www.obrtnicka-komora-koprivnica.hr/sajmovi.aspx, a o popratnim događanjima na Sajmu izvijestit ćemo Vas naknadno.

Podijeli na FB