24. proljetni međunarodni bjelovarski sajam

24. proljetni međunarodni bjelovarski sajam

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas da sudjelujete na 24. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam koji će se održati na Sajamskom prostoru Gudovac 1 d, 43 251 Gudovac (pokraj Bjelovara) od 24. – 26. ožujka 2023. g.

            Proljetni sajam u Gudovcu u svojoj kategoriji nesumnjivo je najveći u RH kako po broju sudionika i zastupljenosti županija i zemalja, tako i po broju posjetitelja i opsegu sklopljenih poslova. Osim poljoprivrede, poljoprivredne mehanizacije, gospodarstva i obrtništva, sajam objedinjuje i tematiku hortikulture i građevinske i komunalne opreme.

            Na sajmu će biti organizirana stručna predavanja, edukacija i okrugli stolovi na kojima će moći sudjelovati svi prisutni.

Uprava Bjelovarskog sajma d.o.o. ove 2023. godine nudi izlaganje na unutarnjem i vanjskom prostoru, a za konkretne dogovora upućujemo zainteresirane na izravan kontakt s organizatorom.

Molimo Vas da o uvjetima sudjelovanja na 24. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu obavijestite Vaše obrtnike te da prijavu uputite organizatoru “Bjelovarski sajam” d.o.o., dr. Ante Starčevića 8, 43000 Bjelovar, a kopiju prijave dostavite Obrtničkoj komori Bjelovar.

Krajnji rok za podnošenje Prijave sajmu su do 03. ožujka 2023. godine.

Za sve potrebne informacije podaci za kontakt su:

tel: 043/238-840

web : www.bj-sajam.hr; e-mail: kovacic@bj-sajam.hr / prodaja@bj-sajam.hr

– odgovorne osobe za prijave : Nino Kovačić , Tihomir Čauš

Veselimo se Vašem dolasku.

Prijavnica:PRIJAVA_24.proljetni-medunarodni-bjelovarski-sajam_fillable

Podijeli na FB