23. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije

23. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije

Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije održat će se od 12. do 14. studenog 2021. godine na otvorenom prostoru u Križevcima na Strossmayerovom i Nemčićevom trgu te prostoru oko ovih trgova.

  1. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije održat će se na otvorenom prostoru i u skladu s epidemiološkim mjerama vezanim uz pandemiju korona virusa.

S obzirom na ograničenost prostora i opreme (kućice i štandovi), pozivamo sve zainteresirane izlagače da se što prije prijave (prijavnica se nalazi u privitku) i iskažu potrebe za određenom opremom.

S obzirom na uvjete izlaganja koji ovise o vanjskim čimbenicima, organizator zadržava pravo izmjene uvjeta i ukupne organizacije sajamske priredbe.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na ovogodišnjem sajmu, molimo Vas da popunite prijavnicu za izlaganje koja se nalazi u privitku, a sve detaljnije informacije dostavit ćemo Vam naknadno.

Prijave se zaprimaju do 25. listopada 2021. godine.

Detaljnije informacije mogu se dobiti u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije na e-mail: ok.koprivnica@hok.hr ili telefon 048/624-476 (kontakt osoba: Marinela Bašić).

Podijeli na FB