18. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

18. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

Dubrovnik,

30. rujna – 3. listopada 2021.

Poštovani,

zadovoljstvo nam je pozvati vas na 18. mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva koji će se i ove godine u organizaciji društva Dubrovnik Sun d.o.o., suorganizaciji Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika, Hrvatske gospodarske komore – ŽK Dubrovnik te partnera sajma Obrtničke komore DNŽ-a, Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA, centara za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije i Regionalne razvojne agencije DUNEA, od 30. rujna do 3. listopada 2021. održati u Parku Luja Šoletića, neposredno do glavne tržnice grada Dubrovnika u Gružu.

Svih ovih godina okupljamo izlagače, stručnjake, pokrovitelje i entuzijaste kako bismo zajedničkim nastojanjima pokušali predstaviti veći dio ekoloških i tradicijskih proizvoda kojima naša zemlja obiluje.

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji u području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostaloga zelenog poduzetništva.  

U travnju 2005. s našeg sajma pokrenuta je i ostvarena ideja o proglašenju Dubrovačko-neretvanske županije „GMO free” županijom. Na 16. Mediteranskom sajmu 2019. izlagalo je više od 200 izlagača iz svih dijelova Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja, a sajam je posjetilo više od 20.000 tisuća posjetitelja.

Prepoznali su to hrvatska ministarstva (Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije ) te bivša hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir, koja je u srpnju 2017. godine u nazočnosti osnivača sajma Europskom parlamentu u Bruxellesu predstavila Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva. 

Ovogodišnja orijentacija sajma usmjerena je na proširenje novim proizvodima (održavanje manifestacije Dani meda Dubrovačko-neretvanske županije), podizanje kvalitete nastupa izlagača te podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda).

S osobitim zadovoljstvom možemo istaknuti da su unatoč velikim organizacijskim troškovima uvjeti za izlagače izuzetno povoljni (šaljemo u privitku).             

 Posebno naglašavamo da je sajam izložbenog i prodajnog karaktera te da se posjetiteljima ulaz ne naplaćuje. 

Zbog velikog interesa molimo vas da nam što prije popunite i ovjerite prijavnice iz privitka i pošaljete ih e-poštom kako bismo vam mogli osigurati prostor za izlaganje.

Prijave pristigle nakon 20. rujna 2021. nažalost nećemo moći prihvatiti. 

Sve detaljnije informacije možete dobiti na tel.: 020 436 233, 020 436 363, faks: 020 436 233

Mrežno mjesto: www.mediteranski-sajam.com

E-pošta: mediteranski.sajam.du@gmail.com

Osoba za kontakt: gospodin Vedran Kraljević, 098 285 355.                                                             

                      

S poštovanjem,        

sc. Vedran Kraljević, voditelj sajma

Podijeli na FB