14. Obrtničke sportske igre

14. Obrtničke sportske igre

Upravni odbor Hrvatske obrtničke komore je na 60. sjednici održanoj 17. veljače 2022. godine, donio odluku da će Hrvatska obrtnička komora organizirati 14. Obrtničke sportske igre (OSI), sukladno propisanim protuepidemijskim mjerama, a uz posredovanje agencije Dubrovnik Sun iz Dubrovnika.

Sudjelovanje na sportskim igrama i ostalim aktivnostima u organizaciji HOK-a, bit će moguće samo uz posjedovanje EU digitalne COVID potvrde. Napominjemo da ako se do održavanja 14. OSI ublaže epidemiološke mjere ili ukinu COVID potvrde, isto će vrijediti i za sudjelovanje na ovogodišnjim sportskim igrama. 

Hrvatska obrtnička komora neće sufinancirati trošak hotelskog smještaja sudionika 14. Obrtničkih sportskih igara.

U prilogu se nalazi opširnija informacija o održavanju 14. OSI, kao i obrasci za prijavu smještaja, prijavnica za R1 račun i obrazac za prijavu sportskih disciplina.

PRIJAVA SPORTSKIH DISCIPLINA

Svaka područna obrtnička komora dostavlja Organizacijskom odboru za OSI prijavu natjecatelja (pojedinačno i ukupni broj) i sportskih disciplina u kojima sudjeluju pojedine županije. Potrebni podaci su: naziv obrta, ime natjecatelja, adresa, OIB, kontakt mobitel ili telefon voditelja. Prijave je potrebno dostaviti u četvrtak 12. svibnja u hotelu Vespera na sastanak s Organizacijskim odborom i voditeljima sportova.

Opširnije:14. OSI_Dopis

Podijeli na FB